Facebook Pixel ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Περνάνε στην αντεπίθεση οι ρωσικές ομάδες - Καταγγελία στο CAS που μπορεί να αλλάξει τα πάντα
| 2022-05-13 17:54:00

Στην αντεπίθεση οι ρωσικές ομάδες - Καταγγελία στο CAS που μπορεί να αλλάξει τα πάντα

Sportdog Team
Στην αντεπίθεση οι ρωσικές ομάδες - Καταγγελία στο CAS που μπορεί να αλλάξει τα πάντα

Έτοιμες να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης είναι ρωσικές ομάδες ώστε να προσβάλλουν την απόφαση της UEFA να αποκλείσει την τους συλλόγους της χώρας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Τόσο η ομάδα του Στρατού, όσο και οι Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Δυναμό Μόσχας και Σότσι είναι έτοιμες να προσφύγουν στο CAS με στόχο να αρθεί η τιμωρία που υπάρχει από την UEFA και απαγορεύει τους ρωσικούς συλλόγους να συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

«Σας ενημερώνουμε ότι ο σύλλογος μας, καθώς και τρείς ακόμα σύλλογοι της Russian Premier League, κατέθεσαν προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο Αθλητισμού (CAS), κατά της απόφασης της UEFA της 2ας Μαΐου 2022, να αναστείλει τις ρωσικές ομάδες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όλοι οι σύλλογοι ζήτησαν ταχεία εξέταση της καταγγελίας. Ελπίζουμε ότι θα τηρηθεί η αθλητική αρχή.

Η ΤΣΣΚΑ προσπαθεί να παίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα διεκδικήσει τις υψηλές θέσεις στο πρωτάθλημα. Η υποβολή αγωγής πριν το τέλος της σεζόν συνδέεται με αυστηρές προθεσμίες για την άσκηση έφεσης σε μεμονωμένες αποφάσεις της UEFA (10 ημερολογιακές ημέρες)
», αναφέρει η ανακοίνωση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags