Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πολύ σημαντική κίνηση από Ολυμπιακό ενόψει φιέστας - Κοιτάζει το... μέλλον
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-13 19:16:00

Πολύ σημαντική κίνηση από Ολυμπιακό ενόψει φιέστας - Κοιτάζει το... μέλλον

Sportdog Team
Πολύ σημαντική κίνηση από Ολυμπιακό ενόψει φιέστας - Κοιτάζει το... μέλλον

Οι Ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την φιέστα που θα ακολουθήσει με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να προχωράνε σε μια πολύ σημαντική κίνηση θέλοντας να φέρουν πιο κοντά στην ομάδα τα μικρά παιδιά.

Ολυμπιακός: Οι Ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την φιέστα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μάλιστα προχώρησαν σε μια αξιέπαινη κίνηση με στόχο να φέρουν πιο κοντά τους μικρούς μαθητές της περιοχής του Πειραιά.

Συγκεκριμένα η πειραϊκή ΠΑΕ απέστειλε προσκλητήριο - μέσω του Δήμου Πειραιά - σε όλα τα σχολεία του Πειραιά για να δώσουν το “παρών” στο «Γ.Καραϊσκάκης» μαθητές, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους. 

«Αξιότιμοι Γονείς, ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός προσφέρουν δωρεάν εισιτήρια-προσκλήσεις σε γονείς-μαθητές για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο Στάδιο Καραϊσκάκη, Σάββατο 14-5-2022 και ώρα 20:00 για την γιορτή-φιέστα που θα ακολουθήσει με την ευκαιρία της κατάκτησης του Πρωταθλήματος Ελλάδος. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέχρι το πρωί της 11-5-2022 το αργότερο, αν επιθυμείτε να λάβετε εισιτήρια», αναφέρει η πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags