Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφικές φωτιές στον Ολυμπιακό - Σενάριο για ταλεντάρα - Ενδιαφέρον από Τσέλσι, Μπάγερν!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-14 07:00:00

Μεταγραφικές φωτιές στον Ολυμπιακό - Σενάριο για ταλεντάρα - Ενδιαφέρον από Τσέλσι, Μπάγερν!

Sportdog Team
Μεταγραφικές φωτιές στον Ολυμπιακό - Σενάριο για ταλεντάρα - Ενδιαφέρον από Τσέλσι, Μπάγερν!

Σούπερ περίπτωση ποδοσφαιριστή, με εξαιρετικό παρόν και πολύ λαμπρό μέλλον, παίζει στα ρεπορτάζ των πρωταθλητών Ελλάδας. Ποιος είναι ο νεαρός Ισπανός που γράφεται για τους Πειραιώτες.
 

Την περίπτωση του Νίκο Μελαμέντ της Εσπανιόλ φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Ο 21χρονος διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα νέα αστέρια του ισπανικού ποδοσφαίρου και μετά την περσινή εξαιρετική σεζόν του στη δεύτερη κατηγορία (έξι γκολ, τέσσερις ασίστ) όταν βοήθησε πάρα πολύ την Εσπανιόλ να εξασφαλίσει την άνοδο στη La Liga, το όνομά του είχε ακουστεί και για συλλόγους όπως η Τσέλσι και η Μπάγερν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Φως των Σπορ" ο Ολυμπιακός έιναι μία από τις ομάδες που έχουν μπει στη διεκδίκηση του Μελαμέντ, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει από την Εσπανιόλ.

Οι Πειραιώτες δεν "παίζουν" μόνοι τους στη διεκδίκησή του, καθώς ο νεαρός Ισπανός φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων όπως η Μαρσέιγ, η PSV, η Μπράγκα και η Γρανάδα.

Το συμβόλαιό του έχει διάρκεια έως το 2024 και παίζει σε όλες τις θέσεις, αλλά κυρίως ως αριστερός εξτρέμ και επιθετικός χαφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Υπεύθυνος Μαρτίνς και παίκτες - Μόνο ο Μαρινάκης αλλάζει προπονητή - 1.5 πριν είπε ποιοι φεύγουν"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags