Facebook Pixel Άρης: "Σκασμένος" ο Καρυπίδης - Αυτός ο λόγος που είναι σε αναμμένα... κάρβουνα - Στον... αέρα ο σχεδιασμός
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-13 22:18:00

"Σκασμένος" ο Καρυπίδης - Αυτός ο λόγος που είναι σε αναμμένα... κάρβουνα - Στον... αέρα ο σχεδιασμός

Sportdog Team
"Σκασμένος" ο Καρυπίδης - Αυτός ο λόγος που είναι σε αναμμένα... κάρβουνα - Στον... αέρα ο σχεδιασμός

Παράταση στην αγωνία τουλάχιστον μέχρι τις 10 Ιουνίου για τον Άρησε ότι αφορά την έκβαση της προσφυγής που είχε καταθέσει στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA για την υπόθεση Ντουρμισάι.

 

Άρης: Παράταση στην αγωνία τουλάχιστον μέχρι τις 10 Ιουνίου για τον Άρη σε ότι αφορά την έκβαση της προσφυγής που είχε καταθέσει στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA για την υπόθεση Ντουρμισάι.

Το CAS είχε ενημερώσει την ΠΑΕ για κοινοποίηση της απόφασης μέχρι τις 19 Μαΐου, ωστόσο χθες ήρθε νέα ενημέρωση για έκδοση απόφασης μέχρι τις 10 Ιουνίου. Πρόκειται για την 12η αναβολή που δίνεται από το CAS, γεγονός που δημιουργεί έντονο προβληματισμό στους Κιτρινόμαυρους. Ειδικά αυτή την περίοδο όπου το Πρωτάθλημα βρίσκεται προς το φινάλε και από τον επόμενο μήνα η ομάδα πρέπει να βάλει σε εφαρμογή τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. 

Στον Άρη ωστόσο παραμένουν σε αναμμένα κάρβουνα για το αν θα έχουν το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών τον ερχόμενο Ιούλιο και είναι υποχρεωμένοι αφενός να περιμένουν την απόφαση μέχρι 10 Ιουνίου (αν βγει φυσικά) και αφετέρου δεν μπορούν να κινηθούν όπως θα ήθελαν αυτή την περίοδο προεργασίας για τη δημιουργία ομάδας για τη νέα σεζόν. 

Πρόκειται για μια κατάσταση ομηρίας την οποία ο Άρης είναι αναγκασμένος να υποστεί, αλλά σε κάθε περίπτωση περιμένει το συντομότερο να απεμπλακεί για να χαράξει το δρόμο του, είτε έχοντας το δικαίωμα για μεταγραφές είτε όχι. Μάλιστα, οι ομάδες που θα εξασφαλίσουν ευρωπαϊκού εισιτήριο για τη νέα σεζόν πρέπει ν’ αρχίσουν τον σχεδιασμό τους νωρίτερα. 

Αν δηλαδή ο Άρης βγει στην Ευρώπη μέσω της 4ης θέσης, τότε θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι του μέσα Ιουλίου. Επομένως πρέπει να κάνει τον σχεδιασμό του, να προχωρήσει στην ενίσχυση του ρόστερ και να μην την πατήσει όπως πέρυσι, που αναγκάστηκε να παίξει κόντρα στην Αστάνα με χτυπητές ελλείψεις στο ρόστερ του.

Να σημειωθεί επίσης πως αν προκύψει ακόμη μία παράταση ενός μήνα, δηλαδή το CAS δεν βγάλει απόφαση στις 10 Ιουλίου τότε ο Άρης θα αποκτήσει το δικαίωμα μεταγραφών (το καλοκαίρι τουλάχιστον) καθώς θα έχει “ανοίξει” η μεταγραφική περίοδος.

Πηγή: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags