Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σήκωσε το 47ο μέσα σε χαμό ο Ολυμπιακός - Μήνυμα Μαρινάκη - Με σαμπάνιες ο Βαλμπουενά! (pics-vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-14 23:25:00

Σήκωσε το 47ο μέσα σε χαμό ο Ολυμπιακός - Μήνυμα Μαρινάκη - Με σαμπάνιες ο Βαλμπουενά! (pics-vid)

Sportdog Team
Σήκωσε το 47ο μέσα σε χαμό ο Ολυμπιακός - Μήνυμα Μαρινάκη - Με σαμπάνιες ο Βαλμπουενά! (pics-vid)

Οι Ερυθρόλευκοι κατέκτησαν το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, έχοντας την φιέστα τους απόψε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". 

Ολυμπιακός: Μέσα σε πυροτεχνήματα και ξέφρενους πανηγυρισμούς οι Ερυθρόλευκοι σήκωσαν το τρόπαιο του 47ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους, στον ουρανό του "Καραϊσκάκης".

Σε μία λαμπρή τελετή, μέρος της οποίας αφιερώθηκε στον Μίμη Θεοδωράκη, ο οποίος «έφυγε» απ’ τη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι φίλοι του Ολυμπιακού πανηγύρισαν το τρίτο σερί πρωτάθλημα, με τους παίκτες των «ερυθρόλευκων», το τεχνικό τιμ και τον ιδιοκτήτη της πειραιώτικης ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη να γίνονται ένα «κουβάρι» σηκώνοντας το τρόπαιο του πρωταθλητή.

«Δεν έχει καμία υπερβολή, η ευχή για να φτάσουμε τα 100 πρωταθλήματα, προχωράμε δυνατά» σχολίασε απ’ την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε: «Χτίζουμε και το μέλλον, δεν σκεφτόμαστε μόνο το παρόν. Υπάρχουν παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά να ζήσουν μία τέτοια ατμόσφαιρα. Είχαμε παίκτες που έδωσαν ένα ματς πριν από τρεις μέρες και χρειάζονταν ανάσες. 

Σήμερα είδαμε αντίδραση. Ζήσαμε μία υπέροχη ατμόσφαιρα, υπήρχαν παίκτες που το έζησαν πρώτη φορά. Το αφιερώνουμε στον κόσμο μας και σε όλους στον Ολυμπιακό. Μας είχαν λείψει πάρα πολύ, οι φίλαθλοί μας. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Είμαστε ευτυχισμένοι που είναι πάλι όλος αυτός ο κόσμος μαζί μας».

Στα μάτριξ του «Γ. Καραϊσκάκης» προβλήθηκε video για τον Μίκη Θεοδωράκη, ενώ στην συνέχεια ο Μπάμπης Στόκας ερμήνευσε συνθέσεις του κορυφαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη, μέσω σε αποθέωση απ’ το κοινό.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την φιέστα:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags