Facebook Pixel Κώστας Τσιμίκας: Απίστευτες δηλώσεις Τσιμίκα για Λίβερπουλ μετά το Κύπελλο - Επικές στιγμές με χορό στα αποδυτήρια (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-15 00:12:00

Απίστευτες δηλώσεις Τσιμίκα για Λίβερπουλ μετά το Κύπελλο - Επικές στιγμές στα αποδυτήρια! (vid)

Sportdog Team
Απίστευτες δηλώσεις Τσιμίκα για Λίβερπουλ μετά το Κύπελλο - Επικές στιγμές στα αποδυτήρια! (vid)

Μεγάλος πρωταγωνιστής της κατάκτησης του Κυπέλλου από τους Κόκκινους απέναντι στην Τσέλσι ήταν ο Έλληνας ποδοσφαιριστής σκοράροντας στο τελευταίο πέναλτι στο Γουέμπλεϊ.

Κώστας Τσιμίκας: Απόλυτος πρωταγωνιστής της κατάκτησης του Κυπέλλου από την Λίβερπουλ ήταν ο Έλληνας αμυντικός που σκόραρε στο τελευταίο πέναλτι και στις δηλώσεις του αργότερα αποκάλυψε ότι ο ίδιος ζήτησε να το εκτελέσει.

«Δώσαμε τα πάντα. Θα πρέπει να πανηγυρίσουμε πολύ αλλά από αύριο εστιάζουμε στο επόμενο ματς. Είναι πολύ ξεχωριστό αυτό το τρόπαιο για μένα. Ο προπονητής με ρώτησε ποιο πέναλτι ήθελα να εκτελέσω και είπα ότι ήθελα το 7ο πέναλτι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Διάλεξα τη σωστή πλευρά.

Έχουμε δύο ακόμα στόχους να πετύχουμε, πάμε για αυτούς και ελπίζουμε όλοι να είναι ευτυχισμένοι. Δεν είμαι ο Έλληνας Scouser είμαι ο Scouser που είναι Έλληνας», κατέληξε ο Έλληνας άσος.

Λίγο αργότερα στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ στήθηκε τεράστιο γλέντι, όπου φυσικά πρωταγωνιστής ήταν ο Κώστας Τσιμίκας, με τους Κόκκινους να χορεύουν και να τραγουδούν το δημοφιλές "Freed from desire" της GALA (του 1996).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags