Facebook Pixel ΑΕΚ - Χουάνγκ Ιν Μπέομ: Νοτιοκορεάτη χαφ "χτυπάει" η ΑΕΚ - Τον θέλει ο Αλμέιδα - Box to Box 3 εκατ, περιμένει τη FIFA! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-16 10:15:00

Νοτιοκορεάτη χαφ "χτυπάει" η ΑΕΚ - Τον θέλει ο Αλμέιδα - Box to Box 3 εκατ, περιμένει τη FIFA! (Vid)

Οι Μιχείες
Νοτιοκορεάτη χαφ "χτυπάει" η ΑΕΚ - Τον θέλει ο Αλμέιδα - Box to Box 3 εκατ, περιμένει τη FIFA! (Vid)

Η σύνδεση με τον Σον της Τότεναμ και οι οκτώ παίκτες προς αποχώρηση! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει την περίπτωση του Χουάνγκ Ιν Μπέομ που εξετάζει πολύ σοβαρά η Ένωση και τον οποίο έχει ξεχωρίσει και ο Αργεντινός προπονητής. Πού αγωνίζεται τώρα και γιατί περιμένει τη FIFA και ποιοι αναμένεται να φύγουν το καλοκαίρι από τους κιτρινόμαυρους.

H AEK μετά την απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου - βασικά με τον τρόπο που το βίωσε, δηλαδή απο το 0-2 του 78' στο 3-2 του 92' - το βράδυ του Σαββάτου στο "Βικελίδης", έχει βυθιστεί στο απόλυτο σοκ! Και το... χειρότερο για αυτήν είναι πως έχει κι αγώνα αύριο στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, στο φινάλε των πλέι οφ, με τον σοβαρό κίνδυνο να ξεσπάσει προς όλους η οργή των οπαδών της.

Όλοι αυτοί την στιγμή στον Οργανισμό ΑΕΚ... κινδυνεύουν και δείχνουν "αναλώσιμοι" ή έστω "μετακινούμενοι". ¨Ολοι! Εκτός φυσικά απο δυο: απο το αφεντικό Δημήτρη Μελισσανίδη που καλείται να αποφασίσει για το μέλλον όλων των υπολοίπων  και κυρίως  για το (νέο;) μοντέλο λειτουργίας και την στελέχωση του  και φυσικά απο τον Ματίας Αλμέϊδα με το τιμ του, που αναλαμβάνει την ομάδα...

Το ερώτημα βέβαια είναι ποιός θα τρέξει τον μεταγραφικό προγραμματισμό της σεζόν 2022-23, το ξήλωμα και την σύνθεση του νέου ρόστερ, μεταγραφές/αποδεσμεύσεις /ανανεώσεις/δανεισμούς κλπ! 

Γιατί δεν είναι μόνο πόσοι και ποιοί παίκτες -βασικοί και συμπληρωματικοί που θα έρθουν - αλλά και μια ντουζίνα που πρέπει να φύγουν για τον...άλφα ή βήτα λόγο,όποτε θα πρέπει να βρεθούν ομάδες να πουληθούν/δοθούν ή να λυθουν τα συμβολαιά τους και να αποζημιωθούν. Το τελευταίο είναι και το πιο...ζόρικο αφού τα προηγούμενα χρόνια η ΑΕΚ αποδείχθηκε πολύ δυσκοίλια σε αυτό. Πόσο μέλλον τώρα που κυκλοφορεί πως στο...ντάκο θα βγούν ή μπορεί να βγούν και παίκτες όπως οι Λε Ταλέκ/ Μισελέν/ Βράνιες/ Μάνταλος/ Τάνκοβιτς/ Άμπραμπατ εκτός απο τους Μπακάκη/Σβάρνα...

Κοντός ψαλμός αλληλούϊα βεβαίως αφού αναγκαστικά οι εξελίξεις στην ΑΕΚ πρέπει να τρέξουν. Και σε απολύσεις/προσλήψεις και σε βολιδοσκοπήσεις/διαπραγματεύσεις...

Η στήλη ,λοιπόν, πληροφορήθηκε απο...πρώτο χέρι, πως στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ένας ακόμη μέσος. Μόνο που αυτή την φορά δεν είναι ούτε Αργεντινός, ούτε Μεξικάνος, ούτε Λατίνος αλλά... Νοτιοκορεάτης. Και μάλιστα φέρεται να τον έχει ζητήσει ο ίδιος, ο κόουτς Αλμέϊδα!

Ο λόγος για Χουάνγκ Ιν Μπέομ! Μέσος, που παίζει όλες τις θέσεις στον άξονα, ουσιαστικά box to box, 25χρονών, με 3.000.000 χρηματιστηριακή αξία και 30 φορές διεθνής(με 5 γκολ). Ανήκει στην Ρούμπιν Καζάν, η οποία τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2020 αντί 2.500.000 ευρώ απο το Βανκούβερ του MLS (απο εκεί τον γνωρίζει και τον έχει...σταμπάρει ο Αλμέιδα).

Ο Χουάνγκ τώρα παίζει στην πατρίδα του, στην ομάδα της Σεούλ, στην οποία μετακόμισε τον περασμένο Απρίλιο για να παραμείνει ενεργός, εκμεταλλευόμενος το σχετικό μεταγραφικό παράθυρο που άνοιξε η ΦΙΦΑ λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, για τους παίκτες που αγωνίζονταν σε ρωσικές ομάδες.

Ο Χουάνγκ έχει υπογράψει ως τις 30 Ιουνίου στην Σεούλ, αλλά δεν πρόκειται να γυρίσει στην Ρούμπιν Καζάν και ήδη οι εκπρόσωποί του  ψάχνουν τρόπο για να ... αποδεσμευτεί/μην συνεχίσει στην ρωσική ομάδα. Περιμένοντας ενδεχομένως και νέες οδηγίες απο την ΦΙΦΑ για τους ξένους παίκτες των ρωσικών ομάδων.

Ο Χουάνγκ , λοιπόν, είναι βασικός μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ και του...Αλμέιδα. Ανήκει μάλιστα στο μεγάλο αγγλικό μανατζερικό Γραφείο της BASE και είναι ομόσταβλος με τον πιο διάσημο κι ακριβό Νοτιοκορεάτη ποδοσφαιριστή, τον Σον της Τότεναμ.

ΥΓ. Για την ιστορία να θυμίσω πως στην Ρούμπιν Καζάν ανήκει και ο Γέβτιτς, τον οποίο έφερε δανεικό στην ΑΕΚ τον περασμένο Σεπτέμβριο ο ατζέντης του Τσούμπερ, Μαλένοβιτς. Ο Γέφτιτς φυσικά και δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ΑΕΚ (λήγει ο δανεισμός του) αφού πλέον είχνει και ο ίδιος πως  έχει...φύγει (ξένο σώμα)



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεγάλη μεταγραφή για ΑΕΚ - Πολυσύνθετος χαφ με γκολ - Μόνο ο Αλμέιδα θα τον έφερνε Ευρώπη"
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags