Facebook Pixel Άρης: "Ψήνεται" ανατροπή με τον "φευγάτο" στον Άρη - Άλλαξε τα δεδομένα η ΑΕΚ - Σε σκέψεις ο Καρυπίδης!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-16 11:56:00

"Ψήνεται" ανατροπή με τον "φευγάτο" στον Άρη - Άλλαξε τα δεδομένα η ΑΕΚ - Σε σκέψεις ο Καρυπίδης!

Sportdog Team
"Ψήνεται" ανατροπή με τον "φευγάτο" στον Άρη - Άλλαξε τα δεδομένα η ΑΕΚ - Σε σκέψεις ο Καρυπίδης!

Ο Θοδωρής Καρυπίδης μπήκε σε δεύτερες σκέψεις για ποδοσφαιριστή της ομάδας, που έμοιαζε... φευγάτος.

Ο Άρης σε μία αναμέτρηση που έχει τη δική της ιστορία, άφησε εκτός την ΑΕΚ και πήρε το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Conference League, σε μία αναμέτρηση συγκινησιακά φορτισμένη για πολλούς λόγους.

Η ανατροπή, η νίκη, η Ευρώπη και ενδεχομένως το τελευταίο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της ομάδας για κάποιους ποδοσφαιριστές. Ένας εξ αυτών έμοιαζε να είναι και ο Χουλιάν Κουέστα, με τον Ισπανό γκολκίπερ να βρίσκεται στις λίστες ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ωστόσο κανείς δεν είναι σίγουρος για το μέλλον του καθώς κερδίζει ψήφους παραμονής. 

Ο τερματοφύλακας των Θεσσαλονικέων με τις τελευταίες του εμφανίσεις, τη γενικότερη στάση του, μαζί και με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί από το CAS, φαίνεται πως βάζει σε σκέψεις τους ανθρώπους του Άρη για να τον καλέσουν για συζητήσεις ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο ίδιος έχει βιώσει στιγμές αμφισβήτησης κάτω από τα δοκάρια του Άρη, ενώ στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ δέχθηκε το χειροκρότημα του κόσμου... μένει να φανεί τι θα υπερισχύσει περισσότερο!

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags