Facebook Pixel ΑΕΚ: "Κόλαση" στην ΑΕΚ! Οπαδοί στα γραφεία της ΠΑΕ - "Κρύφτηκαν" Τζαβέλλας και Μάνταλος
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-16 13:49:00

"Κόλαση" στην ΑΕΚ! Οπαδοί στα γραφεία της ΠΑΕ - "Κρύφτηκαν" Τζαβέλλας και Μάνταλος

Sportdog Team
"Κόλαση" στην ΑΕΚ! Οπαδοί στα γραφεία της ΠΑΕ  - "Κρύφτηκαν" Τζαβέλλας και Μάνταλος

Φίλαθλοι ζητούν εξηγήσεις, ισχυρή αστυνομική δύναμη στο Μαρούσι! Πολύ βαρύ είναι πλέον το κλίμα και η κατάσταση μυρίζει... μπαρούτι. Οι επισκέψεις των οπαδών και τι συνέβη με τους παίκτες.
 

Τρομερή απογοήτευση επικρατεί στον κόσμο της ΑΕΚ και μετά τις επισκέψεις των οπαδών το Σάββατο στο αεροδρόμιο και στα Σπάτα, το μεσημέρι της Δευτέρας υπήρξε… επίσκεψη και στα γραφεία της ΠΑΕ.

Οι φίλαθλοι βρέθηκαν στο Μαρούσι για να ζητήσουν εξηγήσεις και απαντήσεις από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως από νωρίς υπήρχε στον χώρο ισχυρή αστυνομική δύναμη.


Θυμίζουμε, πως μετά την ήττα με 3-2 από τον Άρη και το χαμένο ευρωπαϊκό εισιτήριο, υπήρξαν τρομερές αντιδράσεις από τους οπαδούς, που αποδοκίμασαν την αποστολή το βράδυ του Σαββάτου στα αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, αλλά μετά και στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Μάλιστα, παρότι ζήτησαν να μιλήσουν μαζί τους οι αρχηγοί της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος και Γιώργος Τζαβέλλας αρνήθηκαν να μιλήσουν με τον κόσμο και έτσι αυτός που πήγε ήταν ο Σέρχιο Αραούχο, τον οποίο όμως έδιωξαν καθώς δεν τον θεωρούν υπεύθυνο για όσα έγιναν φέτος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags