Facebook Pixel Άρης: Η επόμενη μέρα του Άρη μετά την πρόκριση - Οι αποφάσεις και ο παράγοντας που τα αλλάζει όλα
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-17 03:20:00

Η επόμενη μέρα του Άρη μετά την πρόκριση - Οι αποφάσεις και ο παράγοντας που τα αλλάζει όλα

Sportdog Team
Η επόμενη μέρα του Άρη μετά την πρόκριση - Οι αποφάσεις και ο παράγοντας που τα αλλάζει όλα

Ο Άρης με έναν απίθανο τρόπο κατάφερε να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Μοναδικό επίτευγμα, μιας και συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του.

 

Άρης: Ο Άρης με έναν απίθανο τρόπο κατάφερε να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Μοναδικό επίτευγμα, μιας και συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Οι Κιτρινόμαυροι, μέσα σε μία σεζόν που άρχισε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, έστω και στο φινάλε να δώσουν έναν γλυκό τόνο, σ’ ένα φίνις που θα παραμείνει αξέχαστο. Και η “νίκη” ήταν διπλή. Μέσα στο γήπεδο, αλλά κι εκτός γηπέδου, με τον Άρη να συντρίβει ένα ολόκληρο σύστημα που προσπάθησε μέχρι και την τελευταία στιγμή να του βάλει τρικλοποδιές. Που τον υποχρέωσε να παίζει σχεδόν μια ολόκληρη σεζόν με -6 βαθμούς γιατί… έτσι ήθελε. Κι αυτούς τους ξεφτίλισε…

Η χρονιά ολοκληρώνεται με το ευρωπαϊκό εισιτήριο στο τσεπάκι και πολλά χαμόγελα. Και την ελπίδα ότι η εξέλιξη του αγώνα με την ΑΕΚ έσπασε την κατάρα. Υπάρχει ένα ακόμη ματς, αυτό αύριο με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και στη συνέχεια… διακοπές. Για τους παίκτες βέβαια, διότι έρχεται η επόμενη μέρα για τον Άρη. Η οποία μόνο εύκολη δεν θα είναι, καθώς θα πρέπει να ληφθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό, τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα, αν υπήρχε απόφαση από το CAS. Που όμως δεν υπάρχει, οπότε η ομάδα δεν γνωρίζει ακόμη αν θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές. Κάτι που προφανώς θα επηρεάσει και την στάση που θα τηρηθεί σε ανανεώσεις συμβολαίων. Ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν;

Σίγουρα υπάρχει και μία λίστα παιχτών, που δεν πρόκειται να συνεχίσουν στην ομάδα, ό,τι και να γίνει με το CAS. Από εκεί και πέρα υπομονή βλέπουμε.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags