Facebook Pixel Άρης - ΑΕΚ: Ο μόνος παίκτης του Άρη που έλειπε από τους πανηγυρισμούς - Έχει υπογράψει στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-16 17:58:00

Ο μόνος παίκτης του Άρη που έλειπε από τους πανηγυρισμούς - Έχει υπογράψει στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ο μόνος παίκτης του Άρη που έλειπε από τους πανηγυρισμούς - Έχει υπογράψει στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Για ποιους ποδοσφαιριστές έχει αλλάξει άποψη ο Θοδωρής Καρυπίδη, ποιοι φεύγουν το καλοκαίρι και έλειψε από τη... χαρά του Σαββάτου;

Ο Παναγιώτης Γκαμπράνης μίλησε στον αέρα του Over FM 104,9 για τον Άρη της νέας σεζόν αλλά και μερικούς παίκτες.

Για την τεράστια ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ

«Τεράστια η ώθηση του κόσμου. Καιρό είχαμε να δούμε τόσο ζεστή ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης Βικελίδης». Συμπλήρωσε πως το παιχνίδι ίσως και να γύρισε από την τρέλα του Λουίς Πάλμα, από το γκολ που πέτυχε. Η «τρέλα» αυτή ίσως να προήλθε και από άγνοια κινδύνου. Όμως του βγήκε σε καλό τελικά.

Για Σούντγκρεν και Μπερτόγλιο

Για τον Σουηδό και τα σενάρια περί συμφωνίας του με την ΑΕΚ, ανέφερε πως δεν είναι και απίθανο να έχουν συμφωνήσει. Μάλιστα, ήταν και ο μόνος παίκτης που έλειπε από τους πανηγυρισμούς. Ήταν στα αποδυτήρια.

Για τον Αργεντίνο, είπε πως μέσα σε αυτούς που δε θα είναι στον Άρη την επόμενη σεζόν είναι και αυτός. Όπως όλα δείχνουν έχει συμφωνήσει με τον Αστέρα και θα γίνει σύντομα κάτοικος Τρίπολης.

Για τις ανανεώσεις ορισμένων παικτών

Τόνισε πως ο Θόδωρος Καρυπίδης αναθεώρησε για ορισμένους ποδοσφαιριστές και πιθανότατα θα τους καταθέσει πρόταση ανανέωσης. Αυτοί είναι οι Σάκιτς, Ματίγια και Γκάνεα.

Για τον Κουέστα

«Φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με ΑΠΟΕΛ μιας και λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι με τον Άρη» συνέχισε ο Παναγιώτης Γκαμπράνης.

Τέλος, για την επόμενη σεζόν, ανέφερε πως από τους 12 που λήγουν τα συμβόλαιά τους, οι επτά τουλάχιστον είναι «φευγάτοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags