Facebook Pixel Αγγλία: Ιστορική στιγμή στην Αγγλία - Αυτός είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποκάλυψε ότι είναι γκέι (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-16 22:11:00

Ιστορική στιγμή στην Αγγλία - Αυτός είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποκάλυψε ότι είναι γκέι (vid)

Sportdog Team
Ιστορική στιγμή στην Αγγλία - Αυτός είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποκάλυψε ότι είναι γκέι (vid)

Τεράστια στιγμή για τον αθλητισμό στο Νησί καθώς ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε επαγγελματική ομάδα αποκάλυψε ότι είναι ο ομοφυλόφιλος και έγινε ο πρώτος που προχωράει σε τέτοια τοποθέτηση στην Αγγλία. 

Τζέικ Ντάνιελς: Αποκάλυψη που αλλάζει στερεότυπα δεκαετιών στην Αγγλία, καθώς ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της Μπλάκμπουλ μιλώντας στο Sky Sports αποκάλυψε ότι είναι γκέι και έγινε ο πρώτος παίκτης ομάδας που κάνει μια τέτοια τοποθέτηση στην ιστορία του αθλήματος.

"Τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το κάνω. Νιώθω έτοιμος να πω την ιστορία μου. Θέλω ο κόσμος να ξέρει τον πραγματικό μου εαυτό. Σκεφτόμουν αρκετό καιρό για το πώς θα το κάνω. Γνωρίζω πως τώρα είναι η ώρα. Είμαι έτοιμος να είμαι ο εαυτός μου, να είμαι ελεύθερος και με αυτοπεποίθηση.

Ήμουν πέντε ή έξι χρονών όταν κατάλαβα ότι είμαι γκέι. Ζούσα με το ψέμα για αρκετά χρόνια. Σε αυτή την ηλικία δεν σκέφτεσαι ότι το ποδόσφαιρο και το να είσαι γκέι δεν συνδυάζονται. Σκέφτεσαι πως θα μεγαλώσω θα βρω μία κοπέλα και όλα θα είναι εντάξει. Όσο μεγαλώνεις αντιλαμβάνεσαι πως δεν αλλάζεις. Δεν λειτουργεί έτσι.

Είχα κοπέλες στο παρελθόν, προσπαθούσα να κάνω τους συμπαίκτες μου να πιστέψουν ότι είμαι στρέιτ. Το έκανα για κάλυψη. Απλά δεν θέλω να λέω ψέματα πια. Σκεφτόμουν πως έπρεπε να κρύψω την αλήθεια για να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που έγινε. Αναρωτήθηκαν αν θα έκανα come out όταν αποσυρθώ.

Ωστόσο κατάλαβα πως αυτό θα απαιτούσε αρκετό χρόνο που θα έλεγα ψέματα και δεν μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου και να έχω τη ζωή που θέλω", είπε ο Τζέικ Ντάνιελς που φέτος με την Κ19 της Μπλάκπουλ σκόραρε 30 φορές, ενώ τον Μάιο έκανε  το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στην Championship.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags