Facebook Pixel Serie A: Σοκ στο 96’ για Γιουβέντους στο "αντίο" του Κιελίνι - Συγκλονιστικές στιγμές για τον αρχηγό (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-16 23:46:00

Σοκ στο 96’ για Γιουβέντους στο "αντίο" Κιελίνι - Δάκρυα για τον αρχηγό και τον Ντιμπάλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σοκ στο 96’ για Γιουβέντους στο "αντίο" Κιελίνι - Δάκρυα για τον αρχηγό και τον Ντιμπάλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο εμβληματικός Τζόρτζιο Κιελίνι αγωνίστηκε για τελευταία φορά μπροστά στους οπαδούς της Γιουβέντους, καθώς αποχωρεί έπειτα από 17 χρόνια. Η Μεγάλη Κυρία έμεινε στο 2-2 με αντίπαλο τη Λάτσιο.
 

Serie A: Ο Τζόρτζιο Κιελίνι έγινε συμβολικά αλλαγή στο 17ο λεπτό, όσα και τα χρόνια του στη Γιουβέντους. Η αποθέωση που γνώρισε ο Ιταλός αμυντικός καθολική και οι στιγμές στο γήπεδο συγκλονιστικές, ωστόσο οι συμπαίκτες του δεν του... έκαναν δώρο τη νίκη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του αρχηγού με τη φανέλα της Μεγάλης Κυρίας.

Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς ήταν αυτός που χάλασε το πάρτι των Γιουβεντίνων για τον εμβληματικό αρχηγό τους αλλά και τον Πάουλο Ντιμπάλα (αποχωρεί κι αυτός μετά από 10 χρόνια) καθώς ισοφάρισε στο τελικό 2-2 για τη Λάτσιο στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 37η αγωνιστική της Serie A, η Γιουβέντους προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο χάρις στα γκολ των Βλάχοβιτς και Μοράτα. Οι "λατσιάλι" ξαναμπήκαν στο ματς στο 51' μετά το αυτογκόλ του Άλεξ Σάντρο και πήραν τον "χρυσό" βαθμό με τον Σέρβο μέσο στις κσθυστερήσεις.

Πλέον το ενδιαφέρον (εκτός απ' την κορυφή και τη μονομαχία ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ για το σκουντέτο), μεταφέρεται στη "μάχη" της 6ης (Europa League) και 7ης θέσης (Europa Conference League), όπου παίζουν τα... ρέστα τους η Ρόμα (60β.), η Φιορεντίνα (59β.) και η Αταλάντα (59β.).

Κι όλα πλέον θα κριθούν την Παρασκευή (20/5) και το Σάββατο (21/5), όπου: Η Ρόμα θα παίξει εκτός με την Τορίνο, η Φιορεντίνα θα παίξει εντός με τη Γιουβέντους και η Αταλάντα θα υποδεχθεί την Έμπολι.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags