Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ στη λίστα των Κιτρινόμαυρων!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-17 08:45:00

To διάβασες στο sportdog; Είναι είδηση! Επιβεβαίωση από SportDay για τον χαφ του Αλμέιδα στην ΑΕΚ

Sportdog Team
To διάβασες στο sportdog; Είναι είδηση! Επιβεβαίωση από SportDay για τον χαφ του Αλμέιδα στην ΑΕΚ

Την περίπτωση του Χουάνγκ Ιν Μπέομ εξετάζει πολύ σοβαρά η Ένωση, τον οποίο έχει ξεχωρίσει και ο Αργεντινός προπονητής της. Πού αγωνίζεται τώρα και γιατί περιμένει τη FIFA και ποιοι αναμένεται να φύγουν το καλοκαίρι από τους κιτρινόμαυρους.

ΑΕΚ: Ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ στη λίστα των Κιτρινόμαυρων!

Θυμάστε τι γράφαμε μόλις χθες, στην αποκάλυψη του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog με τίτλο Νοτιοκορεάτη χαφ "χτυπάει" η ΑΕΚ - Τον θέλει ο Αλμέιδα - Box to Box 3 εκατ, περιμένει τη FIFA! (Vid);

Μεταξύ άλλων αναφέραμε ότι: "Η στήλη, λοιπόν, πληροφορήθηκε απο...πρώτο χέρι, πως στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ένας ακόμη μέσος. Μόνο που αυτή την φορά δεν είναι ούτε Αργεντινός, ούτε Μεξικάνος, ούτε Λατίνος αλλά... Νοτιοκορεάτης. Και μάλιστα φέρεται να τον έχει ζητήσει ο ίδιος, ο κόουτς Αλμέϊδα!

Ο λόγος για Χουάνγκ Ιν Μπέομ! Μέσος, που παίζει όλες τις θέσεις στον άξονα, ουσιαστικά box to box, 25χρονών, με 3.000.000 χρηματιστηριακή αξία και 30 φορές διεθνής(με 5 γκολ). Ανήκει στην Ρούμπιν Καζάν, η οποία τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2020 αντί 2.500.000 ευρώ απο το Βανκούβερ του MLS (απο εκεί τον γνωρίζει και τον έχει...σταμπάρει ο Αλμέιδα).

Ο Χουάνγκ τώρα παίζει στην πατρίδα του, στην ομάδα της Σεούλ, στην οποία μετακόμισε τον περασμένο Απρίλιο για να παραμείνει ενεργός, εκμεταλλευόμενος το σχετικό μεταγραφικό παράθυρο που άνοιξε η ΦΙΦΑ λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, για τους παίκτες που αγωνίζονταν σε ρωσικές ομάδες.

Ο Χουάνγκ έχει υπογράψει ως τις 30 Ιουνίου στην Σεούλ, αλλά δεν πρόκειται να γυρίσει στην Ρούμπιν Καζάν και ήδη οι εκπρόσωποί του  ψάχνουν τρόπο για να ... αποδεσμευτεί/μην συνεχίσει στην ρωσική ομάδα. Περιμένοντας ενδεχομένως και νέες οδηγίες απο την ΦΙΦΑ για τους ξένους παίκτες των ρωσικών ομάδων.

Ο Χουάνγκ , λοιπόν, είναι βασικός μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ και του...Αλμέιδα. Ανήκει μάλιστα στο μεγάλο αγγλικό μανατζερικό Γραφείο της BASE και είναι ομόσταβλος με τον πιο διάσημο κι ακριβό Νοτιοκορεάτη ποδοσφαιριστή, τον Σον της Τότεναμ".

Ένα ρεπορτάζ που βλέπουμε ότι, σήμερα, το επιβεβαιώνει με δημοσίευμά της η SportDay...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags