Facebook Pixel ΑΕΚ: "Μήνυμα" Μελισσανίδη στην οργή των οπαδών - Εξελίξεις στην ΑΕΚ - "Τραγικό να τιμωρηθεί με Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-17 12:04:00

"Μήνυμα" Μελισσανίδη στην οργή των οπαδών - Εξελίξεις στην ΑΕΚ - "Τραγικό να τιμωρηθεί με Ολυμπιακό"

Sportdog Team
"Μήνυμα" Μελισσανίδη στην οργή των οπαδών - Εξελίξεις στην ΑΕΚ - "Τραγικό να τιμωρηθεί με Ολυμπιακό"

Στο ξεκαθάρισμα Μελισσανίδη ότι εκείνος θα κρίνει ποιος μένει ή φεύγει και τον κίνδυνο (σε περίπτωση εκτρόπων) να μπει τιμωρημένη η Ένωση στο γήπεδο αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Για την τεταμένη κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ και τις εξελίξεις που αναμένονται σε όλα τα επίπεδα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για την επόμενη μέρα.

Τόνισε ωστόσο ότι ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» κατέστησε σαφές (μετά και την επίσκεψη των οπαδών στα γραφεία) ότι εκείνος θ’ αποφασίσει ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει.

Όσο για τις αντιδράσεις που αναμένονται στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε την ελπίδα η δικαιολογημένη αγανάκτηση του κόσμου να μη φτάσει στα άκρα και συμφώνησε ότι θα ήταν τραγικό να μπει η ΑΕΚ στο νέο γήπεδο με τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags