Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Στα... κάγκελα ο Παναθηναϊκός - Πόσο θα καθυστερήσει το νέο γήπεδο - Οι πρώτες αντιδράσεις
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-17 15:46:00

Στα... κάγκελα ο Παναθηναϊκός - Πόσο θα καθυστερήσει το νέο γήπεδο - Οι πρώτες αντιδράσεις

Sportdog Team
Στα... κάγκελα ο Παναθηναϊκός - Πόσο θα καθυστερήσει το νέο γήπεδο - Οι πρώτες αντιδράσεις

Δρομολογήθηκαν αρκετές διεργασίες άμεσα στον Παναθηναϊκό, ώστε να υπάρξει αντίδραση στο μπλόκο των 59 μελών του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό!

Την άμεση κινητοποίηση του Παναθηναϊκού προκάλεσε το μπλόκο των 59 μελών του Ερασιτέχνη στο πρότζεκτ του Βοτανικού.

Όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, μετά την αναβολή που δόθηκε από το Εφετείο ως τον Φλεβάρη του 2023, ξεκίνησαν άμεσα διεργασίες στο «τριφύλλι».

Έγιναν ήδη λοιπόν επαφές των εμπλεκόμενων πλευρών (συμπεριλαμβανομένης αυτής του Δήμου), ενώ την Τετάρτη θα γίνει και μια συνάντηση, στην οποία θα τεθούν επί τάπητος οι ενέργειες που μπορούν να γίνουν για ξεπεραστεί το εμπόδιο.

 

Γκαραγκάνης: « Το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα πάει 7-10 μήνες πίσω»

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Λάμπρος Γκαραγκάνης, μίλησε στον αέρα του Over fm για την ξαφνική αλλαγή σχεδίων και την καθυστέρηση των εγκαταστάσεων.

Εμπόδιο την τελευταία στιγμή προέκυψε στα σχέδια του Παναθηναϊκού για τον Βοτανικό. Συγκεκριμένα όπως μετέφερε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκου, Λάμπρος Γκαραγκάνης, έγινε ένσταση και αμφισβήτηση του αποτελέσματος από 59 άτομα τα οποία είχαν ψηφίσει στην ψηφοφορία του Βοτανικού. Η κίνηση αυτή θα πάει το όλο σχέδιο το λιγότερο 7- 10 μήνες μετά. Η δικάσιμος θα γίνει στις 14 Φεβρουαρίου του επόμενου χρόνου δυσκολεύοντας τα πράγματα κι ΄άλλο.

Τα έργα δεν μπορούν να ξεκινήσουν νωρίτερα ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση. Δεν υπάρχει υπογραφή της σύμβασης έτσι ώστε να γίνει δημοπρασία των έργων. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά περίεργα στις τάξεις του Παναθηναϊκού αφού η απόφαση αυτή βάζει βόμβα στα σχέδια του γηπέδου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags