Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τελειώνει κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού - Θέλει να μείνει ο Ελ Αραμπί" - "Χουνέρι" σε Φορτούνη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-17 16:16:00

"Τελειώνει κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού - Θέλει να μείνει ο Ελ Αραμπί" - "Χουνέρι" σε Φορτούνη!

Sportdog Team
"Τελειώνει κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού - Θέλει να μείνει ο Ελ Αραμπί" - "Χουνέρι" σε Φορτούνη!

Ποιος παίκτης πήρε το πρωτάθλημα και αναμένεται να αποχωρήσει; Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση και με τη διοίκηση...

Ο Κώστας Σαμοθράκης μίλησε στον αέρα του Over FM 104,9 για το αποψινό ματς με την ΑΕΚ αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι για ορισμένους παίκτες, όπως οι Βατσλίκ και Βαλμπουενά.

Για τον Βατσλίκ

Ο Τσέχος θα είναι και του χρόνου ο βασικός τερματοφύλακας των «Ερυθρολεύκων» σύμφωνα με τον ρεπόρτερ. Με τις εμφανίσεις του φέτος έγινε και περισσότερο αγαπητός στην πατρίδα του.

Για τον Βαλμπουενά

«Αυτή ήταν πιθανότατα η τελευταία χρόνια του Γάλλου στο λιμάνι. Ήθελε να τελειώσει πρωταθλητής και το κατάφερε» συνέχισε ο Κώστας Σαμοθράκης. Συμπλήρωσε πως και η ομάδα και ο ίδιος θα προσπαθήσουν να βρουν μια λύση ώστε να μείνει έστω και από άλλο πόστο στο σύλλογο.

Για την ανανέωση Ελ Αραμπί

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση είπε πως και επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να ανανεωθεί η συνεργασία τους. Πολύ σύντομα αναμένεται το ραντεβού ανάμεσά τους που θα τα κρίνει όλα. Θα συζητήσουν για επέκταση δύο ετών.

Ο «σκασμένος Ρέαμπτσουκ

Χαρακτήρισε λογικό να έχει πέσει η απόδοση του Μολδαβού. Έχει αγωνιστεί στα περισσότερα ματς του Ολυμπιακού φέτος και είναι πολύ κουρασμένος.

Για τον Φορτούνη

«Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Φορτούνη. Τα ματς μέσα σε μια σεζόν είναι πολλά και χρειάζονται λύσεις ώστε να παίρνουν ανάσες οι παίκτες».

Για την προτεραιότητα στις μεταγραφές

Ανέφερε πως οι άνθρωποι της ομάδας πρέπει να δώσουν προτεραιότητα στα μπακ. Εκεί έχουν ανάγκη οι Πειραιώτες.

Για το αρχικό σχήμα κόντρα στην ΑΕΚ

«Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κρίστινσον, αριστερά ο Κίτσος, δεξιά ο Ανδρούτσος και στα στόπερ ο Σισέ με έναν εκ των Μπα ή Αβραάμ. Στα χάφ οι Κούντε, Κανέ και Φορτούνης. Δεξιά ο Βρουσάι, ενώ αριστερά είναι ακόμα ανοικτό. Σέντερ φορ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags