Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέα υπόκλιση σε Λουτσέσκου από έμπειρο τεχνικό - Εκεί υπερέχει ο ΠΑΟ του ΠΑΟΚ ενόψει τελικού
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-17 23:42:00

Νέα υπόκλιση σε Λουτσέσκου από έμπειρο τεχνικό - Εκεί υπερέχει ο ΠΑΟ του ΠΑΟΚ ενόψει τελικού

Sportdog Team
Νέα υπόκλιση σε Λουτσέσκου από έμπειρο τεχνικό - Εκεί υπερέχει ο ΠΑΟ του ΠΑΟΚ ενόψει τελικού

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έδωσε Έλληνας έμπειρος τεχνικός όπου και αναφέρθηκε στην φετινή εικόνα του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά και στον τελικό Κυπέλλου με τους Πράσινους.

Νίκος Καραγεωργίου: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας προπονητής και μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, σχολίασε πως τα πλέι οφ έχουν δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στον Δικέφαλο, αναφέρθηκε στην καταλυτική παρουσία του Λουτσέσκου στη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ ενώ σχολίασε και τους νεαρούς που δεν παίρνουν ευκαιρίες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Επιτέλους έφτασε η ώρα να ανοίξουν οι πόρτες και να μπει ο κόσμος στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός είναι μακριά από τους τίτλους, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει κάποια Κύπελλα τελευταία, αλλά ο φίλαθλος κόσμος του ζητάει το τρόπαιο. Σημασία έχει να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Νομίζω πως και οι δύο ομάδες σκέφτονται τον τελικό και όχι το σημερινό παιχνίδι. Οι προπονητές γνωρίζουν καλύτερα ποιοι πρέπει να παίξουν, αλλά σίγουρα πρέπει να πάρουν κάποιοι ρυθμό που ήταν τραυματίες.

Τα πλέι οφ δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ σε σχέση με τον τελικό και αυτό έχει να κάνει με το ψυχολογικό κομμάτι. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις σε τόσα παιχνίδια, παίζει σημαντικό ρόλο. Αυτή τη στιγμή στο ψυχολογικό κομμάτι η ομάδα του Παναθηναϊκού υπερέχει. Παρόλα αυτά αν οι βασικοί παίκτες του ΠΑΟΚ είναι καλά από θέμα τραυματισμών, τότε φαβορί για τον τελικό είναι ο ΠΑΟΚ».

Για το φαβορί: «Πιο μπαρουτοκαπνισμένος μοιάζει ο Παναθηναϊκός μετά από συνεχόμενες επιτυχίες που έχουν δημιουργήσει μια πολύ θετική αύρα. O ΠΑΟΚ έχει ποδοσφαιριστές που με την παρουσία τους μπορεί να κάνουν φαβορί τους «ασπρόμαυρους».

Για τον σχεδιασμό του καλοκαιριού: «Στη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ έπαιξε καταλυτικό ρόλο ο προπονητής, σε αυτόν πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα. Εκείνος γνωρίζει καλύτερος από όλους τι πρέπει να κάνει, δεν πιστεύω πως θα κάνει θεαματικές αλλαγές το καλοκαίρι. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά πολλοί από αυτούς που βρίσκονται στην ομάδα θα στηριχθεί η ομάδα ξανά σε αυτούς. Σημασία όσοι έρθουν να έχουν την ικανότητα να παρασύρουν όσους μείνουν προς το καλύτερο. Αυτό θα είναι επιτυχία».

Για τους νεαρούς και το πόσο δύσκολο είναι να αγωνιστεί κάποιος σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό: «Πρέπει να γίνει προγραμματισμός από τον σύλλογο. Αν ο σύλλογος αποφασίσει να θυσιάσει το αποτέλεσμα και να επενδύσει στους νέους παίκτες, αν προέχει το αποτέλεσμα τότε μένουν εκτός οι νεαροί παίκτες. Ο Λύρατζης και ο Τσιγγάρας πήραν την ευκαιρία τους γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κακός εκείνο το διάστημα, ήταν μια απέλπιδα προσπάθεια να βελτιωθεί η ομάδα», είπε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags