Facebook Pixel Championship: Θρυλική Νότιγμχαμ - Πέρασε στα πέναλτι την Σέφιλντ και... ακουμπάει την Premier League
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-18 00:45:00

Θρυλική Νότιγμχαμ - Πέρασε στα πέναλτι την Σέφιλντ και... ακουμπάει Premier και 200 εκατομμύρια!

Sportdog Team
Θρυλική Νότιγμχαμ - Πέρασε στα πέναλτι την Σέφιλντ και... ακουμπάει Premier και 200 εκατομμύρια!

Τεράστια πρόκριση για την Νότιγχαμ που παρά το γεγονός ότι βρέθηκε με την πλάτη στον... τοίχο μπορεί να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας μετά από 23 χρόνια.

Championship: Από την... κόλαση στον παράδεισο για την Νότιγχαμ Φόρεστ που παρά την ήττα της στην κανονική διάρκεια με 2-1 από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην έδρα της, κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό ανόδου στην Premier League, απέναντι Χάντερσφιλντ, επικρατώντας τελικά στα πέναλτι με , έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Σαμπά που απέκρουσε δύο προσπάθειες των αντιπάλων.

Η Νότιγχαμ, έχοντας παρακαταθήκη το 2-1 του πρώτου αγώνα, άνοιξε το σκορ με τον Τζόνσον στο 19' με πολλούς να πιστεύουν ότι τα πάντα τελείωσαν. Οι Λεπίδες όμως στο δεύτερο μέρος αντέδρασαν και αρχικά ισοφάρισαν με τον Γκιμπς Γουάιτ στο 47', ενώ στο 75΄ ο Φλεκ έκανε την ανατροπή κάνοντας το 1-2 και στέλνοντας τον αγώνα στην παράταση. Εκεί τα πράγματα δεν άλλαξαν με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στη διαδικασία των πέναλτι.

Στην... ρώσικη ρουλέτα η Σέφιλντ θα δει τον Σαμπά να αποκρούει τα δύο πρώτα πέναλτι των Νόργουντ και Χουριχέιν, με τους Τζόνσον και Καφού να σκοράρουν για την Νότιγχαμ δίνοντας ισχυρό πλεονέκτημα. Ο Λόλει θα στείλει την μπάλα άουτ, κάνοντας τους φίλους της Φόρεστ να... αγχωθούν, όμως ο Σαμπά ξανά θα δώσει τη λύση αποκρούοντας και την προσπάθεια του Γκιμπς - Γουάιτ και στέλνοντας την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον τελικό ανόδου στην Premier League που θα γίνει στο Γουέμπλεϊ στις 29 Μαΐου, με τον νικητή εκτός από την θέση στην κορυφαία κατηγορία να βάζει στις... τσέπες του και 200 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags