Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Φορ δυναμίτης για Ολυμπιακό - Έχει γκολ και... έκρηξη, ταιριάζει και σε ΠΑΟΚ" - Στον... αέρα ο Σεμέδο
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-18 10:00:00

"Φορ δυναμίτης για Ολυμπιακό - Έχει γκολ και έκρηξη, ταιριάζει σε ΠΑΟΚ" - Στον... αέρα ο Σεμέδο

του Γιώργου Κτενά
"Φορ δυναμίτης για Ολυμπιακό - Έχει γκολ και έκρηξη, ταιριάζει σε ΠΑΟΚ" - Στον... αέρα ο Σεμέδο

Ο επιθετικός που "αρέσει" στο Λιμάνι και οι εξελίξεις με την Πόρτο. Ποιος είναι ο παίκτης που θα μπορούσε να καλύψει το κενό του Ελ Αραμπί  ή ακόμα και να παίξουν μαζί στην επίθεση; Ποια τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και γιατί θα φέρει μαζί του και... εξτρέμ.

Ο Κολομβιανός επιθετικός Όσκαρ Εστουπινιάν που φέτος αγωνίζεται στην Γκιμαράες με τη μορφή δανεισμού, είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει από την Πορτογαλία ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς διανύει φέτος εξαιρετική σεζόν.

Ο 25χρονος επιθετικός ανήκει από το 2017 στην Γκιμαράες, κάτι που σημαίνει ότι είχε αποκτηθεί με τις ευλογίες του Πορτογάλου προπονητή, ενώ το συμβόλαιό του φαίνεται ότι ολοκληρώνεται στις αρχές του καλοκαιριού.

Ο καλός συνάδελφος Δημήτρης Βασιλάκος, που παρακολουθεί το πορτογαλικό ποδόσφαιρο, μίλησε στο sportdog για την περίπτωση του Κολομβιανου άσου αλλά και για τους Σεμέδο και Πέπε που έχουν επιστρέψει ξανά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

"Τον ήθελα στον ΠΑΟΚ - Δυναμίτης στο κεφάλι - Δεν βγάζει 90λεπτο σε Τσάμπιονς Λιγκ"

"Εξαιρετική περίπτωση από την Γκιμαράες, θα τον ήθελα πολύ στον ΠΑΟΚ ταιριάζει.. Είναι κλασσικός φορ, περιοχής, βαρύς, αλλά και εκρητικός στα πρώτα βήματα. Δεν μπορείς με πλάτη να του πάρεις την μπάλα, είναι δυναμίτης στο κεφάλι και με ψύχραιμα πλασέ. Δεν είναι ταχύς, δεν είναι για κόντρα, αλλά επίσης δε νομίζω ότι βγάζει 90λεπτο σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ ή Γιουρόπα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος.

"Καλύτερος ο Αραμπί - Θέλει φόρτωμα στην περιοχή - Πώς θα τον πάρει η Πόρτο;"

Σε σχέση με τους επιθετικούς που έχει τώρα ο Ολυμπιακός;

"Είναι διαφορετικοί φορ, από τον Ελ Αραμπί στα καλά του για παράδειγμα δεν είναι καλύτερος ο Εστουπιανιάν. Γιατί ο Ελ Αραμπί βγαίνει και έξω από την περιοχή, ενώ και ο Τικίνιο πρέσαρε από ψηλά. Αυτός δεν ξέρω αν μπορεί να πρεσάρει την αντίπαλη άμυνα. Αλλά για ομάδα που θα βάζει μπάλες μέσα στην περιοχή, είναι ο,τι πρέπει".

Με ποιον ταιριάζει στην 11άδα του Ολυμπιακού;

"Σε ένα βαρύ σχήμα μπορεί να παίξει ακόμα και με τον Ελ Αραμπί πίσω του, στα ματς που θέλει γκολ ο Ολυμπιακός. Γενικά αυτό που χρειάζεται είναι καλούς εξτρέμ. Θέλει φόρτωμα στην αντίπαλη περιοχή αυτός ο παίκτης".

Tέλος, θέλω να μου πις δύο πράγματα για τους Σεμέδο και Πέπε, που τα ονόματά τους έχουν συνδεθεί ξανά με τους Πειραιώτες.

"Ο Πέπε ήταν βασικός αλλά δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο. Όσα παιχνίδια της παρακολούθησα της Φαμαλικάο δεν ξεχώριζε. Ο Σεμέδο, επίσης έπαιξε ελάχιστα. Δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να τον κρατήσει η Πόρτο"



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήνυμα εκατομμυρίων ο Ελ Αραμπί, ατάκα από τον πάγκο - Αδικία Μαρτίνς - "Αποκάλυψη" Βαλμπουενά! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags