Facebook Pixel Άρης - Αχιλλέας Μπέος: Στα… κάγκελα ο Καρυπίδης - Πλήρωσε 4.6 εκατ, "γι’ αυτό δεν θα τιμωρηθούμε" - Μπέος: "Είναι ντροπή"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-18 16:22:00

Στα… κάγκελα ο Καρυπίδης - Πλήρωσε 4.6 εκατ, "γι’ αυτό δεν θα τιμωρηθούμε" - Μπέος: "Είναι ντροπή"!

Sportdog Team
Στα… κάγκελα ο Καρυπίδης - Πλήρωσε 4.6 εκατ, "γι’ αυτό δεν θα τιμωρηθούμε" - Μπέος: "Είναι ντροπή"!

Για ποιον παίκτη κινδυνεύει ο Άρης, αποφασίζουν FIFA και CAS!  Αναταραχή επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο ελληνικό πρωτάθλημα σχετικά με την έφεση αδειοδότησης των Κίτρινων κάτι που τον θέτει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Άρης: Επίσημη διάψευση από τον Αχιλλέα Μπέο, το μεσημέρι της Τετάρτης (18/5) που με δηλώσεις του ανέφερε ότι δεν ήταν οι Κίτρινοι αυτοί που φωτογράφιζε στην καταγγελία που είχε κάνει προ ημερών, αναφέροντας ότι μια ομάδα που έχει προκριθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν έχει πάρει άδεια για τη νέα σεζόν.

«Η καταγγελία που κάναμε έχει κοινοποιηθεί στην ΕΠΟ, στον γ.γ. και στην Σούπερ Λιγκ, τη Δευτέρα. Μπορεί ο κ.Δημητρίου να μην ήταν ενημερωμένος, αλλά η καταγγελία μας είναι μέχρι εκεί. Δεν κυνηγάμε καμία ομάδα. Ενημερώσαμε από την ΕΠΟ αυτό το πανηγύρι να σταματήσει, θα ζητήσουμε απ’ τη FIFA να αναλάβει αυτή την διαδικασία αδειοδότησης, όπως κάνει σε τριτοκοσμικές χώρες. Δεν μπορεί να υπάρχουν άλλα δεδομένα για τις ομάδες. Δεν κάνει ένσταση ο Μπέος κατά κάποιας ομάδας. Εμάς μας ενδιαφέρει οι βαθμοί να κερδίζονται στο γήπεδο, αλλά υπάρχει κι ο αθέμιτος ανταγωνισμός. Και εμείς έχουμε τις ενστάσεις μας, αν και εφ’ όσον ευσταθούν οι πληροφορίες που έχουμε. Δεν στρεφόμαστε κατά ομάδας. Αυτοί που έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι και δε θέλουν να είναι 'Φιλιππινέζες' ας βρουν τη λύση. Είναι καταγγελία για την επιτροπή αδειοδότησης που δεν τηρεί τον κανονισμό. Αν οι πληροφορίες είναι αληθινές, είναι ντροπή για την επιτροπή. Κι αναρωτιέμαι εγώ αν κάποια ομάδα έχει πρόβλημα γιατί να μην τιμωρηθεί;

Γιατί να πω εγώ ομάδα; Ας ψάξουν αυτοί ποια ομάδα δεν πληροί, γι’ αυτό και ζητάω απ’ τη FIFA να αναλάβει. Στο εξώδικό μας δεν γράφουμε κανένα όνομα ομάδας. Δεν είναι δικό μου θέμα αν κάποιο sait έβαλε φωτογραφία του Άρη, όλοι θέλουν να πουλήσουν». Μετά σχολίασε πως «μέσα στον αγωνιστικό χώρο είμαι αντίπαλος με όλους, έξω όχι. Δε γνωρίζω αν ο Άρης πληρεί τις προϋποθέσεις και δε με αφορά, όμως γνωρίζω ότι η επιτροπή που είναι εκεί και είναι πολλά χρόνια, παρέβλεψε κάποια άρθρα του νόμου για 2-3 ομάδες και τίποτα παραπάνω. Η καταγγελία μας είναι για να δείξουμε και τις δομές που δεν λειτουργούν καλά. Η καταγγελία θα συνεχιστεί στη FIFA…», είπε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Την ίδια στιγμή στους Κίτρινους δεν υπάρχει καμία ανησυχία μιας και τονίζεται πως τα πάντα είναι απόλυτα τακτοποιημένα μέχρι και τις 31/12 του 2021 και ότι δεν έχει κάποια εκκρεμότητα, ενώ στην κκρεμοδικία που υπάρχει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με τον παίκτη της παλιάς ΠΑΕ, Ρούμπεν Παλαθουέλος, η απόφαση εκδόθηκε τον Ιανουάριου του 2022, κάτι που σημαίνει ότι πηγαίνει για τον επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην ΠΑΕ ο Θοδωρής Καρυπίδης χει καταβάλλει συνολικά το ποσό των 4.600,000 ευρώ, ενώ ο Άρης έλαβε την αδειοδότηση για συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις με ψήφους τέσσερις υπέρ έναντι μιας κατά, με την ομάδα να μην έχει λάβει κάποιο έγγραφο να επανεξέταση του φακέλου σε δεύτερο βαθμό, ενώ υπάρχει η απόφαση ο σύλλογος να φτάσει μέχρι την UEFA ώστε να υπάρχει δικαίωση.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags