Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανατροπή με Πασχαλάκη, απόφαση Σαββίδη - "Βουίζει" η Θεσσαλονίκη για Βαρέλα
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-18 18:45:00

Ανατροπή με Πασχαλάκη, απόφαση Σαββίδη - "Βουίζει" η Θεσσαλονίκη για Βαρέλα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ανατροπή με Πασχαλάκη, απόφαση Σαββίδη - "Βουίζει" η Θεσσαλονίκη για Βαρέλα

Οι εξελίξεις με τον Έλληνα κίπερ και πού θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο ο έμπειρος στόπερ, που αποθεώθηκε από τον κόσμο στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Στα γνωστά mind games που κάνει στα αποδυτήρια του Δικέφαλου στηρίζεται ο Ρουμάνος τεχνικός, σε μια σεζόν που και πνευματικά και σωματικά η ομάδα έχει φτάσει στα όριά της από καιρό, ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι τής Τούμπας ανήκει στο παρελθόν, οι ασπρόμαυροι το κέρδισαν και έκαναν διαχείριση ενόψει του τελικού. Αυτό μετράει. 

Οι Θεσσαλονικείς προετοιμάζονται για το μεγάλο παιχνίδι με τους Πράσινους και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ρίξει όλο το βάρος στο να καταλάβουν οι παίκτες ότι πρόκειται για ιστορική αναμέτρηση, καθώς αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το Κύπελλο συν τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, θα πρόκειται για μια πετυχημένη σεζόν στην ιστορία του συλλόγου.

Παρόλα αυτά δεν είναι παιχνίδι που καθορίζει το μέλλον κανενός στον σύλλογο ο τελικός του Κυπέλλου, είτε τα πάει καλά είτε όχι. Οι αποφάσεις έχουν παρθεί ήδη και το συγκεκριμένο ματς δεν αλλάζει τίποτα.

Κάτι τελευταίο: Για τον Πασχαλάκη έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά μετά το ποστάρισμα που ερμηνεύτηκε ότι αποχωρεί από τη ομάδα. Το θέμα της παραμονης του, όμως, παραμένει ανοιχτό και θα υπάρξουν εξελίξεις από την επόμενη εβδομάδα. Δεν λέει κανείς ότι θα φύγει ή θα μείνει δεδομένα, αλλά ότι δεν έχει κλείσει το θέμα της παραμονής του.

Εκείνος που έβαλε οριστικά τέλος στην καριέρα του στον Δικέφαλο το βράδυ της Τρίτης, είναι ο Φερνάντο Βαρέλα. Μάλιστα, το έκανε σε μια προβληματική συνθήκη, καθώς πήρε τον γιο του από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ (που τον "μεγάλωσαν" ποδοσφαιρικά) και τον πήγε στην Μπενφίκα χωρίς να ρωτήσει/ενημερώσει κανέναν. Επίσης, υπάρχει φημολογία ότι και ο ίδιος είχε κλείσει για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Πορτογαλιας...

Παρόλα αυτά ο κόσμος που βρεθηκε στην Τούμπα τον αποθέωσε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, κι αυτό δείχνει πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπέος: "Το πήρε ο χειρότερος Ολυμπιακός - Είμαι φίλος με Σαββίδη, άδικο να πάω τώρα στον ΠΑΟΚ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags