Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης: "Βόμβες" Μαρινάκη για Άρη, ΕΠΟ και... μαφία - "Πού θα φτάσει η ξεφτίλα; - Αυτοί οι καραγκιόζηδες..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-19 20:33:00

"Βόμβες" Μαρινάκη για Άρη, ΕΠΟ και... μαφία - "Πού θα φτάσει η ξεφτίλα; - Αυτοί οι καραγκιόζηδες..."

Sportdog Team
"Βόμβες" Μαρινάκη για Άρη, ΕΠΟ και... μαφία - "Πού θα φτάσει η ξεφτίλα; - Αυτοί οι καραγκιόζηδες..."

"Σκληρές' εκφράσεις από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού στην τηλεδιάσκεψη της Super League. Ποια αλλαγή ζήτησε για τη διαιτησία και η ατάκα του για τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Ολυμπιακός - Άρης: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το παρών στην τηλεδιάσκεψη της Super League την Πέμπτη (19/5) και εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΠΟ.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων για το θέμα της αδειοδότησης του Άρη και μίλησε με "σκληρές" εκφράσεις κατά του προϊστάμενου της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων, Βασίλη Σαράκη.

«Όλη αυτή η κατάσταση με την αδειοδότηση αναδεικνύει μια ζοφερή κατάσταση. Αντί να φύγει με κλωτσιές από την ΕΠΟ, αυτός που σήμερα αποφασίζει και καθορίζει ποιος θα παίξει Ευρώπη και ποιος θα κανει μεταγραφές. Ο άνθρωπος που έφερε γνωμοδοτήσεις κατά παραγγελία εξετάζει τους φακέλους μας. Σήμερα, είναι ο Άρης, αύριο μπορεί να είναι ο Ατρόμητος. Τον έβαλαν αυτοί οι καραγκιόζηδες εκεί πέρα, θα βάζουμε τα εκατομμύρια και τον ιδρώτα μας κι αυτοί με στημένα οργανογράμματα θα καθορίζουν την βαθμολογία;», τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το ζήτημα του Άρη.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» ζήτησε το κομμάτι της αδειοδότησης να πάει στην Σούπερ Λίγκα, η διαιτησία να γίνει επαγγελματική και να πληρώνεται επίσης από τον Συνεταιρισμό, ενώ έδωσε συνέχεια στην επίθεση κατά της ΕΠΟ λέγοντας χαρακτηριστικά «Που θα φτάσει αυτή η ξεφτίλα; θα καθόμαστε να τους ανεχόμαστε; Αμόρφωτοι, απαίδευτοι άνθρωποι, όλοι αυτοί οι ξεφτίλες της ΕΠΟ θα μας διοικούν; Που βάζουν τα πόδια πάνω στα γραφεία; Παίξαμε τελικό Κυπέλλου τον Σεπτέμβριο 2020 πηγαίνοντας από παράταση σε παράταση».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε επίσης στους οπαδούς της ΑΕΚ, που επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΠΑΕ της ομάδας του πρόσφατα για να διαμαρτυρηθούν, τονίζοντας ότι «έπρεπε να πάνε στην ΕΠΟ καλύτερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίσημο: "Έσκασε" μεταγραφή άνω των 5.000.000 για Έλληνα διεθνή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags