Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Φεντάλ, της Σπόρτινγκ, για αντι-Σισέ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-20 08:31:00

"Τελειώνει" από Ολυμπιακό 11αδάτος - Βρέθηκε αντικαταστάτης - Επιθετικός-"ρουκέτα" για αντι-Αραμπί;

Sportdog Team
"Τελειώνει" από Ολυμπιακό 11αδάτος - Βρέθηκε αντικαταστάτης - Επιθετικός-"ρουκέτα" για αντι-Αραμπί;

Οι Ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι για το ενδεχόμενο που θα αποχωρήσει, προφανώς με πώληση, το προσεχές καλοκαίρι ο Σισέ, καθώς ήδη υπάρχει όνομα για αντικαταστάτης του από την Πορτογαλία.
 

Ολυμπιακός: Ο Φεντάλ, της Σπόρτινγκ, για αντι-Σισέ!

Το όνομα του υψηλόσωμου στόπερ έχει βρεθεί αρκετές φορές στο προσκήνιο τον τελευταίο χρόνο, καθώς διένυσε εξαιρετική σεζόν με τους Πειραιώτες, αλλά ακόμα κι αν πωληθεί ο Μαρτίνς φαίνεται ότι έχει έτοιμη λύση για να τον καλύψει!

"Φεντάλ - Ο αντι-Σισέ από την Σπόρτινγκ", αναφέρει σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του Πρωταθλητή για τον 32χρονο διεθνή Μαροκινό στόπερ του πορτογαλικού συλλόγου, που σε λίγες μέρες μένει ελλεύθερος και έχει μεγάλη θητεία σε ιταλικό και ισπανικό ποδόσφαιο.

Ενδιαφέρον, στο πρωτοσέλιδο του Πρωταθλητή, έχει και η αναφορά στον Χασάν και την επιστροφή του, καθώς ο Αιγύπτιος φορ προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με την Κόνιασπορ και πιθανή έλευσή του θα είναι καμπανάκι για τον Αραμπί που ακόμα δεν έχει ανανεώσει.

Προφανώς ο Ολυμπιακός μπορεί να φέρει πίσω τον Χασάν και στο τέλος να κρατήσει και τον Ελ Αραμπί, αλλά ένα καμπανάκι όπως και να το κάνουμε χτυπάει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags