ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ο τελικός του Κυπέλλου πλησιάζει, και προφανώς τόσο ο Λουτσέσκου όσο και ο Γιοβάνοβιτς καταστρώνουν τα σχέδιά τους.

Για τον Ρουμάνο προπονητή, πλέον, υπάρχουν αρκετές λύσεις, καθώς πλην του Μιχαηλίδη δεν υπάρχουν απουσίες. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό, όσον αφορά την στελέχωση της 11άδας; Πλην του Πασχαλάκη και της γνωστής σύνθεσης στην άμυνα, αλλά με τον Βιεϊρίνια ετοιμοπόλεμο και φυσικά παρόντα στο αριστερό άκρο της, ο Λουτσέσκου αναμένεται να αξιοποιήσει στα χαφ του Κούρτιτς και Ντόγκλας, μπροστά τους τον Ελ καντουρί, στα άκρα τούς Ζίβκοβιτς και Μπίσεσβαρ και κορυφή ο Άκπομ.

Αυτή, πιθανότατα, να είναι και η ποιοτικότερη 11άδα που μπορεί να παρατάξει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, καθώς ο Παναθηναϊκός αυτό το διάστημα είναι πολύ φορμαρισμένος και, προφανώς,  χρειαζεται και ποιότητα για να τον κερδίσει μια ομάδα.

Στον πάγκο θα υπάρχουν παίκτες όπως ο Σβαμπ, ο Τσιγγάρας και ο Ολιβέιρα, κι αυτό από μόνο του δείχνει ότι ναι μεν υπάρχει θέμα αντοχής στον Δικέφαλο (άρα θα χρειαστούν αλλαγές), αλλά η ετοιμότητα είναι δεδομένη και,πλέον, και το βάθος στον πάγκο.

Στον Παναθηναϊκό η κατάσταση είναι εξίσου ξεκάθαρη, καθώς κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Βέλεθ και Σένκεφελντ, μπροστά τους οι Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς, στα πλάγια οι Παλάσιος-Αϊτόρ και κορυφή ο Ιωαννίδης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δώσει την οδηγία για να υπάρχει μεγάλη προσοχή στον Παναθηναϊκό, στο παιχνίδι της ομάδας,κ.λπ, να υπάρχει καλή κυκλοφορία της μπάλας δεδομένου ότι ο Δικέφαλος είναι ομάδα που μπορεί να κάνει εύκολα τη ζημιά.

Κανείς δεν γνωρίζει από τώρα ποιος θα κερδίσει. Σε κάθε περίπτωση, όμως, αυτό που βγαίνει από το ρεπορτάζ και των δύο ομάδων είναι ότι από την προσεχή Δευτέρα, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα αφορούν την επόμενη μέρα των ομάδων.  Κάτι που σημαίνει ότι οι αποφάσεις έχουν παρθεί και για τους δύο, ανεξάρτητα αποτελέσματος στον τελικό...
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξηλώνεται ο Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό - 1 εκατ. ευρώ στον... - Θέλει πρωτάθημα!