Facebook Pixel ΑΕΚ: "Παραιτήσεις στον Μελισσανίδη, έρχονται ανακοινώσεις - Επιστροφή Άλβες... ποτέ ο Γεωργάτος"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-20 14:15:00

"Παραιτήσεις στον Μελισσανίδη, έρχονται ανακοινώσεις - Επιστροφή Άλβες... ποτέ ο Γεωργάτος"!

Sportdog Team
"Παραιτήσεις στον Μελισσανίδη, έρχονται ανακοινώσεις - Επιστροφή Άλβες... ποτέ ο Γεωργάτος"!

Μετά τον Ματίας Αλμέιδα η Ένωση αναμένεται να ανακοινώσει κι άλλες σημαντικές αλλαγές ενόψει της επόμενης χρονιάς.
 

Ο Κώστας Τσίλης μίλησε στον αέρα του Over FM 104,9 και ανέφερε πως ίσως υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις εντός της ημέρας εκτός από αυτήν για τον  Ματίας Αλμέιδα. Τι γίνεται με Μπρούνο Άλβες.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ, η μέρα αναμένεται να έχει πολύ «ψωμί» για την ΑΕΚ. Πιθανώς να μην είναι και η μόνη ανακοίνωση σήμερα αυτή του Αργεντίνου τεχνικού. Θα αφορούν φυσικά μέλη και στελέχη της διοίκησης και όχι παίκτες.

Λέγεται πως αρκετοί έχουν υποβάλλει την παραίτησή τους στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι εκείνος που θα αποφασίσει πλέον το τι μέλλει γενέσθαι.

Για τον Μπρούνο Άλβες

Όσον αφορά τον Μπρούνο Άλβες, η «Ένωση» όντως έχει έρθει σε επαφή μαζί του. Ο ίδιος, είχε παρουσιαστεί κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος σε αυτή τη συζήτηση που είχε με ανθρώπους της ομάδας. Αυτό ήταν που άρεσε και στην ΑΕΚ και τους έκανε να μην είναι επιφυλακτικοί με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν έχει ξεκαθαριστεί για το τι πόστο πρόκειται ακόμη. Συμπλήρωσε πως χρειάζονται τη νοοτροπία του συγκεκριμένου ανθρώπου μέσα στον σύλλογο. Ήρθε στον Απόλλωνα και οι άνθρωποι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για το πόσο επαγγελματίας είναι. Στη ζωή και τη διατροφή που έκανε. Στο πρόγραμμα που ακολουθούσε πιστά στην προπόνηση.

Και όχι μόνο για ότι έκανε στον Απόλλωνα. Δεν πρέπει κανείς να ξεχνά πως μέχρι και τα 39 του ήταν στο Καμπιονάτο. Σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα, με αρκετά υψηλό ρυθμό.

Για τις φήμες σχετικά με τον Γρηγόρη Γεωργάτο

Όσον αφορά τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες περί συνεργασίας με τον Γρηγόρη Γεωργάτο, ο Κώστας Τσίλης ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Από την ΑΕΚ, διαψεύστηκε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags