Facebook Pixel Sportdog.gr | O Γιώργος Αμανατίδης παρέδωσε... Masterclass Προπονητικής
| 2022-05-21 02:31:00

O Γιώργος Αμανατίδης παρέδωσε... Masterclass Προπονητικής

Sportdog Team
O Γιώργος Αμανατίδης παρέδωσε... Masterclass Προπονητικής

Ο Γιώργος Αμανατίδης είναι Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά, αλλά και Διευθυντής των Σχολών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Αλίμου και Ηλιούπολης, με στόχο την ανάδειξη και εξέλιξη νέων ταλέντων

Τον βετεράνο διεθνή ποδοσφαιριστή και εν ενεργεία προπονητήΓιώργο Αμανατίδη, φιλοξένησε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, για ένα δωρεάν Masterclass Προπονητικήςαποκλειστικά για τους σπουδαστές του κορυφαίου ΙΕΚ στις σπουδές Αθλητισμού.

Με μεγάλη καριέρα στο ενεργητικό του σε ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, κ.α, ο Γιώργος Αμανατίδης παρουσίασε στους σπουδαστές Προπονητικής, Φυσικοθεραπείας, Αθλητικής Δημοσιογραφίας και Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, τακτικές, μεθόδους και τεχνικές προπόνησης που μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα στο γήπεδο και να κάνουν έναν προπονητή επιτυχημένο, δημιουργώντας μια ακόμα ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία για τους σπουδαστές του κορυφαίου ΙΕΚ στη Γλυφάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Αμανατίδης είναι Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά, αλλά και Διευθυντής των Σχολών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Αλίμου και Ηλιούπολης, με στόχο την ανάδειξη και εξέλιξη νέων ταλέντων, ενώ στο πλαίσιο της ομιλίας του στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, ανακοινώθηκε η έναρξη συνεργασίας του Νο1 ΙΕΚ στα Νότια Προάστια με το αθλητικό κέντρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΛΙΜΟΥ, ΑLMA CLUB, στο επίπεδο πρακτικής εξάσκησης των σπουδαστών Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στις εγκαταστάσεις του ALMA CLUB.

Μετά τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, ο Καθηγητής Σοφοκλής Ξυνής απένειμε τιμητική βράβευση στον κ. Αμανατίδη για την προσφορά του στον Αθλητισμό, παρουσία του διευθυντή επικοινωνίας και αθλητικού τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κου. Αντώνη Γλύκα.

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

  • https://www.iekalfa.gr/


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags