Facebook Pixel ΕΠΟ: Τρέλα στον κόσμου Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ - Ατάκες από άνθρωπο της ΕΠΟ για τα εισιτήρια του τελικού
| 2022-05-20 20:51:00

Τρέλα στον κόσμου Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ - Άφωνοι στην ΕΠΟ με αυτό που συνέβη!

Sportdog Team
Τρέλα στον κόσμου Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ - Άφωνοι στην ΕΠΟ με αυτό που συνέβη!

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ όπου και αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ του Δικεφάλου του Βορρά και των Πράσινων.

Άγγελος Δανιήλ: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ μίλησε αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις πριν τη σέντρα του τελικού μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, τους επίσημους καλεσμένους που θα βρεθούν στις κερκίδες αλλά και τη συνάντηση των στελεχών των δύο ομάδων.

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει θέμα με το ΟΑΚΑ και έχει παρθεί η απόφαση από την Εκτελεστική Επιτροπή και η ΕΠΟ έχει την ευθύνη για το στάδιο.

Υπήρχαν πολλά αιτήματα, γραφεία υπουργών – βουλευτών και θεωρώ ότι με βάσει τα όσα ζήσαμε τον τελευταίο καιρό ότι θα έχουμε έναν πολύ καλό τελικό. Δεν μπορώ να σταθώ σε ονόματα ανθρώπων που θα βρίσκονται στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Με τα αιτήματα που έζησα, θα μπορούσε να γεμίσει και ένα γήπεδο 90.000 θέσεων. Η πληροφορίες που έχω είναι ότι δεν θα βρεθεί στις κερκίδες η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου ενώ δεν μπορώ να ξέρω για τον κύριο Αυγενάκη

Το ζητούμενο είναι να υπάρχει μία γιορτή του ποδοσφαίρου αύριο στο ΟΑΚΑ. Υπάρχει επίσημο δείπνο το βράδυ στις 21.00 με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων και αύριο έχουμε την τελική σύσκεψη του τελικού, για τα μέτρα που θα ληφθούν από την αστυνομία», είπε ο Άγγελος Δανιήλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags