Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - ΠΑΟΚ: Αδικία για Κουλούρη - Νεύρα ΠΑΟΚ με Πογέτ και Φύσσα - Έξαλλος Κομπότης για μεταγραφή του ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-20 23:20:00

Αδικία για Κουλούρη - Νεύρα ΠΑΟΚ με Πογέτ και Φύσσα - Έξαλλος Κομπότης για μεταγραφή του ΠΑΟ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Αδικία για Κουλούρη - Νεύρα ΠΑΟΚ με Πογέτ και Φύσσα - Έξαλλος Κομπότης για μεταγραφή του ΠΑΟ!

Οι... περίεργοι λόγοι της μη κλήσης του Έλληνα φορ στην Εθνική! Ο Ευάγγελος Μίχος μεταφέρει στο Sportdog.gr τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι κλήσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή, τον εκνευρισμό στον Δικέφαλο του Βορρά για τη μη κλήση του Λύρατζη, αλλά και την ενόχληση του Γιάννη Κομπότη για τα δημοσιεύματα που αφορούν μεταγραφικό στόχο του Τριφυλλιού.

Ο "Ευαγγελιστής" ψάχνει να βρει την... σκοπιμότητα της ΜΗ κλήσης του "καυτού" Ευθύμη Κουλούρη στην Εθνική, με τον Πογέτ να αδικεί ξεκάθαρα τον σκόρερ του Ατρομήτου...

Με ποιούς της ΕΠΟ ήταν έξαλλοι απο τον ΠΑΟΚ γιατί παραμονή του τελικού της Κυπέλλου Ελλάδας κλήθηκαν πέντε (5) παίκτες του Παναθηναϊκού (παρότι οι...3,5 αναπληρωματικοί του Ιβάν) και μόνο ο Πασχαλάκης από τον "δικέφαλο" αγνοώντας τους βασικούς του Λουτσέσκου, Λύρατζη και Τσιγκάρα...

Και γιατί ανέβασε...πίεση ο Κομπότης με την διαρροή της υπόθεσης Βούρου για Παναθηναϊκό, τι ζήτησε αλλά και η κίνηση του ΟΦΗ προσφέροντας επέκταση και το υψηλότερο συμβόλαιο της νέας σεζόν στον Έλληνα αμυντικό του...

1/KOYΛΟΥΡΗΣ:  ήταν ο παίκτης που έκανε την διαφορά στον φετινό Ατρόμητο και ο λόγος που η ομάδα του ξεμπέρδεψε με την υπόθεση σωτηρίας σχετικά νωρίς. Απο την στιγμή που πήρε μπροστά κι άρχισε να σκοράρει, "έβγαλε" στο χορτάρι ξανα τον φουνταριστό-σκόρερ της σεζόν που τον έστειλε με μεταγραφή στην Τουλούζ του Σαμπιονά. Συνέχισε στην ίδια φόρμα και στα πλέι άουτ, με 3 γκολ ενώ απο ατυχία (δοκάρια και όχι μόνο) ολοκλήρωσε την σεζόν με 14 γκολ/2 ασίστ. Δικαίως ήταν στις πρώτες κλήσεις του νέου εκλέκτορα Γκους Πογέτ για τα φιλικά με Ρουμανία, Μαυροβούνιο. Αδίκως, χωρίς λογική εξήγηση / ερμηνεία δεν συμπεριλήφθηκε στις δεύτερες κλήσεις του Ουρουγουανού τεχνικού, για τα ματς (επίσημα) με Β. Ιρλανδία, Κόσοβο, Κύπρο. Πόσο μάλλον όταν καλείς τέσσερις (4) στράικερ δεν γίνεται, δεν μπορείς, δεν είναι πρέπον - θα το έλεγα και μικρό σκάνδαλο - να αγνοείς τον Κουλούρη της ... Super Legue. Γιατί και οι 4 επιθετικοί που πήρε ο Πογέτ είναι απο το... εξωτερικό. Συγκεκριμένα, απο το ολλανδικό πρωτάθλημα (Παυλίδης/Δουβίκας), το MLS (Φούντας) και το σκοτσέζικό (Γιακουμάκης). Όχι όμως, απο το ελληνικό κι ας υπήρχε ο Ευθύμης Κουλούρης του Ατρομήτου! Μάλιστα στην μανατζερική πιάτσα χθές κάποιοι... ψάχνονταν για  να βρουν ενδεχόμενη σκοπιμότητα (εξωαγωνιστική) που κρύβει αυτή η μη κλήση Κουλούρη!

2/ΛΥΡΑΤΖΗΣ: ο Πογέτ προτίμησε Κώτσιρα του Παναθηναϊκού και Ρότα της ΑΕΚ για δίδυμο δεξιών μπακ στην Εθνική, αγνοώντας τον Λύρατζη του ΠΑΟΚ! Μάλιστα ο "πράσινος" αμυντικός επιστρέφει στην ομάδα μετά το 2019, όταν είχε κάνει και τις μοναδικές 2 παρουσίες του στην "γαλανόλευκη". Δεν ξέρω αν η  πιθανή εξήγηση της... Ελπίδων για την ΜΗ ΚΛΗΣΗ  του Λύρατζη αποτελεί επαρκή ή όχι δικαιολογία, έμαθα πάντως πως στον ΠΑΟΚ προκάλεσε έντονο εκνευρισμό και μεγάλη γκρίνια πρός την... ΕΠΟ. Για να μην πω - και θεωρηθώ υπερβολικός - οτι έγιναν μέχρι και...έξαλλοι οι "ασπρόμαυροι". Με τον Πογέτ και τους Κωνσταντινίδη - Φύσσα! Γιατί; Με τις κλήσεις να ανακοινώνονται παραμονή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και τον έναν φναλίστ, Παναθηναϊκό, να έχει 5 διεθνείς (παρότι οι 4 είναι αναπληρωματικοί στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς,με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Διούδη) ενώ ο έτερος φιναλίστ, ΠΑΟΚ μόλις τον Πασχάλακη και να μην καλούνται Λύρατζης/Τσιγκάρας παρότι βασικοί στο γκρούπ του Λουτσέσκου, δεν ήθελε και πολύ για να αποδωθει...σκοπιμότητα (ή έστω ένδειξη πρόθεσης) για  ψυχολογικό μπουστάρισμα των "πράσινων". Ή τουλάχιστον διατάραξη των ισορροπιών. 

Και εδώ που τα λέμε Κουρμπέληςκαι Αλεξανδρόπουλος δεν κάνουν μαζί έναν... βασικό μέσο του Παναθηναϊκού αλλά κλήθηκαν και οι δυο σε...βάροςτου Τσιγκάρα. Οπως κάποιος- και εκτός "δικεφάλου" -εύκολα μπορεί να θεωρήσει αδικημένο και τον  Λυρατζη, απο την στιγμή που είχε ανταπεξέλθει ως βασικός στον ΠΑΟΚ σε συνεχόμενα ματς και κυρίως ευρωπαϊκά. Λεπτομέρειες και...ευαισθησίες που αποκτούν ξαφνικα  βαρύτητα όταν περνούν μέσα απο το  ψυχομετρικό "φιλτρο" του ταιμινγκ του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας...

3/ΒΟΥΡΟΣ:  η διαρροή πως έχει προταθεί και απασχολεί σοβαρά τον Παναθηναϊκό, προκάλεσε  έντονη δυσαρέσκεια στα υψηλά πράσινα κλιμάκια. Για την ακρίβεια, όπως έμαθα, στον Γιάννη Κομπότη, τον ποδοσφαιρικό σύμβουλο του Αλαφούζο που έχει έναν...λόγο και στα μεταγραφικά. Ο Κομπότης δεν ήθελε - και όπως έλεγε δεν έπρεπε - να γραφτεί/δημοσιοποιηθεί ακόμη το φλέρτ Παναθηναϊκού- Βούρου. Και ζητούσε να... κατεβεί/να μην δοθεί συνέχεια. Τους λόγους δεν τους ξέρω, αν είχε να κάνει με τον Γιοβάνοβιτς, τον ΟΦΗ ή απο φόβο να ...εμπλακεί και ανταγωνιστής. Αυτό πάντως που λένε στο Ηράκλειο είναι πως οι Σαμαράδες θέλουν να κρατησουν/δέσουν τον Πραξιτέλη στον ΟΦΗ, για αυτό του έκαναν πρόταση πρόωρης ανανέωσης/επέκτασης του συμβολαίου του, το οποίο κανονικά λήγει τον Ιούνιο του 2023. Έμαθα μάλιστα πως ο ΟΦΗ για να ...πείσει τον Βούρο (που έκανε σπουδαίο πρωτάθλημα) του προσφέρει το υψηλότερο συμβόλαιο της νέας σεζόν!!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανατροπή με Μάνταλο - Ψάχνει σπίτι Ελλάδα ο Μιλιβόγεβιτς - "Σφήνα" από Σίλβα και... Νότιγχαμ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags