Facebook Pixel Ρούμπεν Σεμέδο - Ολυμπιακός: Ζημιά εκατομμυρίων λόγω... ΠΑΟΚ με Σεμέδο - Τέλος παίκτης με "χρυσό" συμβόλαιο - Στη βιτρίνα ο Μασούρας!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-21 14:30:00

Ζημιά εκατομμυρίων λόγω... ΠΑΟΚ με Σεμέδο - Τέλος "χρυσό" συμβόλαιο - Στη βιτρίνα ο Μασούρας!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ζημιά εκατομμυρίων λόγω... ΠΑΟΚ με Σεμέδο - Τέλος "χρυσό" συμβόλαιο - Στη βιτρίνα ο Μασούρας!

Τα "παζάρια" για τον Πορτογάλο και το... καρτελάκι για τον Έλληνα άσο. Το φετινό καλοκαίρι θα φέρει μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ των Πειραιωτών, καθώς Μαρτίνς και διοίκηση έχουν συμφωνήσει στο "ξεσκαρτάρισμα". Ποιοι θα αποχωρήσουν, ποιοι είναι προς πώληση και η δύσκολη υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο.
 

Στο προσκήνιο, ξανά, για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς η μετακόμιση στην πατρίδα του και ο δανεισμός του στην Πόρτο δεν μπορεί να υποστηρίξει κάποιος ότι του βγήκε σε καλό.

O 28χρονος στόπερ είχε 2 συμμετοχές με τους Δράκους (μάλιστα στη μία μπήκε σε παιχνίδι Γιουρόπα Λιγκ, έκανε λάθος και η ομάδα του δέχτηκε γκολ) και 3 με τη β΄ ομάδα τής Πόρτο όλο αυτό το διάστημα και, προφανώς, τα 5,5 εκατ. ευρώ που προβλέπει η οψιόν του δεν πρόκειται ποτέ να δοθούν από τους Πορτογάλους.

Το ρεπορτάζ τού sportdog από την Πορτογαλία αναφέρει ότι η Πόρτο θα ασχοληθεί για να υπογράψει με τον Σεμέδο συμβόλαιο (και μέσω της θερινής προετοιμασίας να τον επαναφέρει σε καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο) μόνο αν ο Ολυμπιακός ρίξει πάρα πολύ τις απαιτήσεις του ή ακόμα τον αφήσει ελεύθερο, ώστε να καλύψουν αυτοί το συμβόλαιό του.

Ο νυν προπονητής του και πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, έχει ζητήσει την παραμονή του και η διοίκηση λογικά θα τον ικανοποιήσει, ωστόσο δεν θέλουν να πληρώσουν την υψηλή ρήτρα που υπάρχει στη συμφωνία των δύο ομάδων. Ίσως για αυτό βέβαια, ισχυρίζονται κάποιοι, να μην του έδωσαν και πολύ χρόνο μέχρι τώρα.

Γι’ αυτό λοιπόν η υπόθεση χαρακτηρίζεται από δύσκολη έως περίεργη, διότι οι πιθανότητες για μεταγραφή του Σεμέδο στην Πόρτο είναι πολλές, όμως θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος. Θα είναι με ένα συμβολικό ποσό του ενός εκατομμυρίου, εξέλιξη που θα… ρίξει τους Πειραιώτες ή θα καταφέρουν να κερδίσουν παραπάνω χρήματα, από έναν παίκτη που μοιάζει απίθανο τη δεδομένη στιγμή να παίξει ξανά με τα ερυθρόλευκα, λόγω των όσων έχουν προηγηθεί.

Να… ξεφορτωθεί τον Πέπε

Να συμπληρώσουμε κάτι ακόμα από την Πορτογαλία; Υπάρχουν κάποια ρεπορτάζ στην Ελλάδα που θέτουν θέμα επιστροφής τού Πέπε στο Λιμάνι. Μάλιστα αναλύουν πόσο καλά τα πήγε φέτος με τη Φαμαλικάο και ότι είναι έτοιμος να έρθει και να διεκδικήσει θέση στο Λιμάνι.

Η αλήθεια όμως είναι ότι με βάση (και) τη φετινή του εικόνα, αν επιστρέψει μπορεί να βρει θέση μόνο στην 25άδα - Όχι στο βασικό σχήμα και, φυσικά, ούτε στην αποστολή. Μια ομάδα με τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, βέβαια, χρειάζεται μεγάλο ρόστερ, αλλά να υπάρχει παίκτης για το "βάθος" του ρόστερ με 1,1 εκατ. ευρώ συμβόλαιο, πηγαίνει πολύ!

Να βρουν τρόπο για να ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του ψάχνουν στο Λιμάνι (δεσμεύεται μέχρι το 2024), ακόμα κι αν πωληθεί όσο-όσο…

 Έβαλαν… τιμή σε Μασούρα

Το όνομα του Γιώργου Μασούρα επέστρεψε στο ρεπορτάζ, ως παίκτης που δεδομένα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον το φετινό καλοκαίρι, καθώς για μια ακόμα χρονιά ήταν με διαφορά ο καλύτερος και αποδοτικότερος εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Πριν από 1,5 χρόνο είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες μέχρι το καλοκαίρι του 2024, άρα είναι γερά δεμένος, παρόλα αυτά στα 28 του χρόνια είναι η καλύτερη εποχή (αν το αποφασίσει ο Ολυμπιακός να τον παραχωρήσει!) για να δοκιμάσει και σε άλλο πρωτάθλημα.

Υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από την Τουρκία όσο και από την Ιταλία και τη Γερμανία, αλλά οι Πειραιώτες για να μπουν σε διαδικασία να τον παραχωρήσουν θα πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένα νούμερα στη συζήτηση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρήσουν βασικό ποδοσφαιριστή τους για ποσό κάτω από τα 7-8 εκατ. ευρώ.

Προσοχή εδώ! Δεν είναι αυτή η τιμή του Μασούρα, αλλά το status των μεταγραφών που έχουν οι πρωταθλητές για βασικούς ποδοσφαιριστές! Η τιμή του Γιώργου μπορεί να περάσει τα 7-8 εκατ. αλλά αυτό είναι σίγουρα το ελάχιστο που θα συζητούσαν οι Πειραιώτες για να παραχωρήσουν οποιονδήποτε βασικό παίκτη.

Μπορούν οι ομάδες που ενδιαφέρονται (Τράμπζονσπορ, Μπολόνια κ.α.) να δώσουν αυτά τα χρήματα; Αυτό μένει να το μάθουμε μέσα στο επόμενο διάστημα


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανατροπή με Μάνταλο - Ψάχνει σπίτι Ελλάδα ο Μιλιβόγεβιτς - "Σφήνα" από Σίλβα και... Νότιγχαμ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags