Facebook Pixel Τσίτσαν Στάνκοβιτς - ΑΕΚ: Μόνο για Ευρώπη στην ΑΕΚ ο Στάνκοβιτς - Μίλησε ήδη με Αλμέιδα - Στο… περίμενε τον Άρη ο Λοντίγκιν!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-21 18:33:00

Μόνο για Ευρώπη στην ΑΕΚ ο Στάνκοβιτς - Μίλησε ήδη με Αλμέιδα - Στο… περίμενε τον Άρη ο Λοντίγκιν!

Οι Μιχείες
Μόνο για Ευρώπη στην ΑΕΚ ο Στάνκοβιτς - Μίλησε ήδη με Αλμέιδα - Στο… περίμενε τον Άρη ο Λοντίγκιν!

Η γκρίνια του Αυστριακού και το παρασκήνιο με την θέση "1" στην Ένωση! Γιατί προέκυψε ξαφνικά θέμα αποχώρησης για τον βασικό τερματοφύλακα των κιτρινόμαυρων; Τι συμβαίνει με τον κίπερ του ΠΑΣ και ποια θα είναι η απόφαση του νέου προπονητή.
 

Ο "Ευαγγελιστής" ασχολείται με τις υποθέσεις των γκολκίπερ Στάνκοβιτς/Λοντίγκιν αλλά και του  σκόρερ Ζάχαβι,παρουσιάζοντας μια άλλη...οπτική τους.

1/ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ: η ΑΕΚ διέψευσε ΑΜΕΣΑ τα σημερινά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Αυστριακό ατζέντη του να έρχεται την προηγουμένη εδβομάδα στην Αθήνα και να ενημερώνει τους διοικούντες την επιθυμία του να αλλάξει (πάλι) - το ερχόμενο καλοκαίρι- περιβάλλον και ομάδα. Η άφιξη του agent Χάγκμαϊερ πάντως δεν διαψεύστηκε... Ο Τσιτσάν είναι άριστος επαγγελματίας, κάτι που απαιτεί κι απο το περιβάλλον που βρίσκεται. Είναι κι ένας... ιδιαίτερος χαρακτήρας. Δεν αντέχει να είναι...δεύτερος, θέλει να παίζει ακόμη και στα... φιλικά, κρατάει αποστάσεις. Τον χειμώνα, με τα όσα συνέβησαν με τον τραυματισμό και την καθυστερημένη επιστροφή του στην δράση, σε συνδυασμό με... καταστάσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τον κίνδυνο να χαθεί η Ευρώπη, υπήρξαν "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι που φοβόντουσαν μια τέτοια εξέλιξη. Δηλαδή να ξενέρωνε ο Αυστριακός και να ζητούσε να αποχωρήσει απο την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα! Πόσο μάλλον με την απώλεια της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές  διοργανώσεις αφού ο Στάνκοβιτς δίνει πολύ μεγάλη σημασία σε αυτά τα παιχνίδια. Αν στην ΑΕΚ δεν θεωρούσε σίγουρη την ...Ευρώπη, δεν θα ερχόταν ποτε στην Ελλάδα! Το περασμένο καλοκαίρι είχε...τρελαθεί με τον πρόωρο αποκλεισμό από το "χωριό" της Βελέζ...

2/ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ: τον τελευταίο μήνα στην ...καθημερινότητα των Σπάτων είχαν καταγραφεί διάφορες συνομιλίες μεταξύ παικτών, με ορισμένους να... εκφράζουν  τάσεις φυγής απο την ΑΕΚ. Αναμεσά σε αυτούς φέρεται να ήταν και ο Στάνκοβιτς!  Ισως η απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου να τα ...έκανε χειρότερα αφού αντιλήφθηκε πως θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη η επιστροφή του στις κλήσεις της Εθνικής Αυστρίας (βασικός λόγος που έφυγε από την Ζαλτσμπουργκ για το εξωτερικό ,προκειμένου να παίζει, απο την στιγμή που ενημερώθηκε πως θα ήταν το Νο 2 στους κίπερ της πρώην ομάδας του). Βέβαια το τωρινό ενδεχόμενο αποχώρησης του απο την ΑΕΚ, μόλις ένα χρόνο μετά την αγορά του έναντι 1.150.000 απο την Ζαλτσμπουργκ, δεν φαντάζει ούτε εύκολο, ούτε τόσο απλό/διαδικαστικό για έναν τερματοφύλακα με κασέ κοντά στις 650.000 ευρώ ετησίως. Λέγεται πάντως πως είχε ήδη μιλήσει(τηλεφωνικά) μαζί του ο Ματίας Αλμείδα, πριν απο τις εν λογω... δημοσιεύσεις και διαψεύσεις.

3/ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ: όταν παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ, για τα πλέι οφ, είχε γραφτεί το φλέρτ της ΑΕΚ με τον πρώην διεθνή Ρώσο κίπερ, η στήλη...προφητικά  σημείωνε: " ο Λοντίγκιν στην ΑΕΚ δεν θα πήγαινε ποτέ για αναπληρωματικός του Στάνκοβιτς, ούτε με κασέ 150 με 200 χιλιάρικα τον χρόνο. Μόνο για βασικός και με συμβόλαιο που θα ξεκινάει απο 350.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να υπάρχει θέμα αποχώρησης του Αυστριακού και να μην το γνωρίζουμε"! Ο Λοντίγκιν έχει στα χέρια του εδω και περίπου ενα μηνα προσφορά απο τον Καρυπίδη για 3ετες στον Άρη με συνολικές αποδοχές 750.000.Δεν την έχει αρνηθεί, ήταν θετικός αλλα ζήτησε πίστωση χρόνου μέχρι τέλη Μαϊου για να απαντήσει. Περίμενε κάτι δυνατό απο εξωτερικό αλλά κι απο Μπιγκφοράτη. Στα 32 του χρόνια ο Λοντίγκιν είναι ένας έμπειρος κι αξιόπιστος κίπερ, με πολύ καλές τοποθετήσεις, μπλογκαρίσματα, εξόδους αλλά όχι το ίδιο καλός στα ρεφλέξ και με την μπάλα στα πόδια όσο "υπερβατικός" Στάνκοβιτς. 

4/ΑΕΚ: ανεξάρτητα απο το τι ισχυει και τι όχι με τον Στάνκοβιτς, διαθέτει κι άλλους δυο τερματοφύλακες με συμβόλαια και επιπέδου Αθανασιάδη (είναι στις πρόσφατες κλήσεις του Πογέτ στην Εθνική) - Τσιντώτα, που βρίσκονται στην έξοδο. Αν, επαναλαμβάνω αν, υπάρχει όντως θέμα με Στάνκοβιτς (η ΑΕΚ και για λόγους...χρηματιστηριακούς, για να μην χάσει...αξία το προϊόν, ήταν αναγκασμένη να διαψεύσει όποια τάσης φυγής του Τσιτσάν), είναι βέβαιο πως θα ασχοληθεί ιδιαιτέρως για αντικαταστάτη ο Αλμέιδα, που έχει στο τημ του ως άμεσο συνεργάτη του, τον Ρόα, πρώην τερματοφύλακα της Εθνικής Αργεντινής...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος σοβαρός κίνδυνος για ΑΕΚ - Οι αλλαγές με απόφαση Μελισσανίδη - Η πρώτη μεταγραφή Αλμέιδα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags