Facebook Pixel ΑΕΚ: Πάει για "δεκάρι" έκπληξη η ΑΕΚ - Τον θέλει διακαώς ο Αλμέιδα - Στα 9 εκατ. η αξία του! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-22 09:10:00

Πάει για "δεκάρι" έκπληξη η ΑΕΚ - Τον θέλει διακαώς ο Αλμέιδα - Στα 9 εκατ. η αξία του! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πάει για "δεκάρι" έκπληξη η ΑΕΚ - Τον θέλει διακαώς ο Αλμέιδα - Στα 9 εκατ. η αξία του! (ΦΩΤΟ)

Ο ποδοσφαιριστής γνωρίζεται με τον νέο τεχνικό της Ένωσης και δεν αποκλείεται να γίνει deal.

ΑΕΚ: Κίνηση για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα ετοιμάζεται να κάνει η Ένωση, σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα η εφημερίδα "Ώρα".

Ο Μεξικανός αγωνίζεται ως "δεκάρι", αλλά και ως περιφερειακός επιθετικός, έχει συμβόλαιο με την Θέλτα μέχρι το 2027 και γνωρίζεται με τον Ματίας Αλμέιδα από την κοινή θητεία τους στην Τσίβας.

Η περίπτωσή του δεν είναι απλή λόγω του συμβολαίου με την ομάδα από το Βίγκο, ενώ και η χρηματιστηριακή του αξία βρίσκεται περίπου στα 9 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που αναγκάζει την ΑΕΚ να ασχοληθεί κυρίως με τον δανεισμό του, με οψιόν αγοράς.

Παράλληλα, ο Ματίας Αλμέιδα έχει επικοινωνήσει με τον 26χρονο άσο, ο οποίος από την πλευρά του εμφανίζεται θετικός στην προοπτική της Ένωσης. Ο Πινέδα την φετινή σεζόν στη La Liga κατέγραψε στο ενεργητικό του 6 εμφανίσεις και 73 λεπτά συμμετοχής από τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν φαίνεται να βρίσκεται στα βασικά πλάνα για την νέα αγωνιστική περίοδο και "ψάχνεται" να αποχωρήσει για να βρει ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο εν όψει και του Μουντιάλ του Κατάρ για να μην χάσει τη θέση του στην εθνική του Μεξικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags