Facebook Pixel Premier League: Το φινάλε του αιώνα: Μυθική ανατροπή Σίτι και... τάβλα η Λίβερπουλ - Από 0-2, το έκανε 3-2! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-22 19:55:00

Το φινάλε του αιώνα: Μυθική ανατροπή Σίτι και... τάβλα η Λίβερπουλ - Από 0-2, το έκανε 3-2! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το φινάλε του αιώνα: Μυθική ανατροπή Σίτι και... τάβλα η Λίβερπουλ - Από 0-2, το έκανε 3-2! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερά και τρομερά πράγματα έγιναν στην τελευταία αγωνιστική της Premier League, με την Μάντσεστερ Σίτι να γυρίζει το ματς με την Άστον Βίλα με τρία γκολ σε έξι λεπτά και να αφήνει τη Λίβερπουλ (νίκησε 3-1 τη Γουλβς) στα κρύα του λουτρού.

Premier League: Έστω και με τον πλέον δραματικό τρόπο, η Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζει τον τέταρτο τίτλο της στην Premier League τα τελευταία πέντε χρόνια!

Σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά φινάλε όλων των εποχών στην τελευταία αγωνιστική, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Άστον Βίλα μέχρι το 69', ωστόσο κατάφερε να σκοράρει τρεις μέσα σε 12 λεπτά και να πάρει νίκη τίτλου με 3-2!

Έτσι η αγχωτική επικράτηση της Λίβερπουλ με ανατροπή (3-1) κόντρα στη Γουλβς αποδείχθηκε χωρίς αντίκρισμα, αφού οι Κόκκινοι τερμάτισαν στη δεύτερη θέση, έναν βαθμό πίσω από τη Σίτι.

Από εκεί και πέρα η Λιντς νίκησε στην έδρα της Μπρέντφορντ με 2-1 και παρέμεινε στην Premier League, ενώ η Μπέρνλι ακολουθεί Νόριτς και Γουότφορντ στον υποβιβασμό.

Σεντόνι η Τότεναμ, γλίτωσε το κάζο η Γιουνάιτεντ χάρη στην Μπράιτον, λύτρωση και για τη Λιντς 

Η Τότεναμ έκανε τη δουλειά της κόντρα στην υποβιβασμένη Νόριτς την οποία διέλυσε με 5-0 εκτός έδρας και κατέλαβε την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League. Ο Σον πέτυχε δύο γκολ, έφτασε τα 23 κι έπιασε τον Σαλάχ στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Πέμπτη έμεινε η Άρσεναλ που νίκησε εύκολα με 5-1 την Έβερτον, αλλά δεν το χάρηκε.

Στο Europa League της νέας σεζόν θα παίξει η Γιουνάιτεντ που γλίτωσε το μέγα κάζο χάρη στην Μπράιτον η οποία νίκησε με 3-1 τη Γουέστ Χαμ και την έστειλε στο Conference League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν με 1-0 από την Πάλας χάρη στο γκολ του Ζαχά, υπό το βλέμμα του Έρικ Τεν Χαγκ που έχει πολλή δουλειά μπροστά του.

Τέλος, στην Premier League θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Λιντς που επικράτησε με 2-1 στο φινάλε της Μπρέντφορντ και… έριξε την Μπέρνλι η οποία έχασε με 1-2 εντός έδρας από τη Νιούκαστλ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags