Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φοβερή εξέλιξη για Ολυμπιακό - Γίνεται Έλληνας ο παικταράς που θέλει για δεξί μπακ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-23 10:14:00

Φοβερή εξέλιξη για Ολυμπιακό - Γίνεται Έλληνας ο παικταράς που θέλει για δεξί μπακ!

Sportdog Team
Φοβερή εξέλιξη για Ολυμπιακό - Γίνεται Έλληνας ο παικταράς που θέλει για δεξί μπακ!

Οι Ερυθρόλευκοι τον έχουν εδώ και καιρό στην μεταγραφική λίστα τους και τώρα που θα πάρει την ελληνική υπηκοότητα δεν θα πιάνει και θέση ξένου στο ρόστερ.

Ολυμπιακός: Σε αναζήτηση παίκτη για την θέση του δεξιού μπακ βρίσκονται οι πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς ο Κένι Λαλά δεν ικανοποίησε και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει διάφορες περιπτώσεις για αυτή τη θέση, έχοντας ξεχωρίσει δύο. Αυτή του Γιάν Κόουτο της Μάντσεστερ Σίτι (έπαιξε δανεικός στη Μπράγκα φέτος) και αυτή του Τζορτζ Μπάλντοκ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Όσον αφορά στον δεύτερο, υπάρχει εξέλιξη αναφορικά με την ελληνοποίησή του, αφού βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο για να πάρει την ελληνική υπηκοότητα (έχει Ελληνίδα γιαγιά).

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο δεξιός μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ φέρεται ήδη να απέκτησε ελληνική ταυτότητα και είναι πλέον στο χέρι του Γκουστάβο Πογιέτ να τον καλέσει στην Εθνική Ελλάδας, κάτι που διευκολύνει και τον Ολυμπιακό αν κινηθεί για την απόκτησή του, καθώς δεν θα πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags