Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τα «σκάει» ο Αλαφούζος, αλλάζει επίπεδο ο ΠAO! Φορ και χαφ για Ευρώπη – Τί γίνεται με το ρόστερ
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-23 08:43:00

Τα «σκάει» ο Αλαφούζος, αλλάζει επίπεδο ο ΠAO! Φορ και χαφ για Ευρώπη – Τί γίνεται με το ρόστερ

Sportdog Team
Τα «σκάει» ο Αλαφούζος, αλλάζει επίπεδο ο ΠAO! Φορ και χαφ για Ευρώπη – Τί γίνεται με το ρόστερ

Την επόμενη μέρα της κατάκτησης του Κυπέλλου αναλύουν τα ρεπορτάζ για το Τριφύλλι.

Ενθουσιασμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στον τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος κρίθηκε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ, το οποίο κέρδισε ο Γκατσίνοβιτς μετά από θέαση του VAR. Το Τριφύλλι γιόρτασε την επιτυχία στον Αργυρό, παράλληλα με τους πανηγυρισμούς όμως υπάρχουν αναφορές για τον σχεδιασμό της ομάδας, η οποία επιστρέφει μετά από καιρό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Αλλάζει επίπεδο» είναι ο τίτλος στην εφημερίδα «Sportday», η οποία αναλύει το πλάνο της επόμενης ημέρας για τον Κυπελλούχο Ελλάδας, το νέο ρόστερ, τί θα γίνει με Γκατσίνοβιτς και Χουάνκαρ.

Υποστηρίζει, ότι μένει ο Σάντσες, υπάρχουν συζητήσεις για Βιγιαφάνιες και προχωρά για Βούρο, ενώ Χατζηγιοβάνης, Μαουρίσιο θεωρούνται έξω από το παιχνίδι.



Πού θα δοθεί προτεραιότητα για την ενίσχυση; «Φορ και χαφ για την Ευρώπη», είναι οι προτεραιότητες πριν από τον 3ο προκριματικό γύρο αναφέρει η εφημερίδα « LiveSport», η οποία τιτλοφορείται ως «Στα αστέρα πάμε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags