Facebook Pixel Μάντσεστερ Σίτι - Στίβεν Τζέραρντ: Έξαλλος ο Τζέραρντ για το χτύπημα στον Όλσεν - "Ρωτήστε τον Πεπ και την Σίτι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-23 12:25:00

Έξαλλος ο Τζέραρντ για το χτύπημα στον Όλσεν - "Ρωτήστε τον Πεπ και την Σίτι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έξαλλος ο Τζέραρντ για το χτύπημα στον Όλσεν - "Ρωτήστε τον Πεπ και την Σίτι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τεχνικός της Άστον Βίλα ήταν φανερά εκνευρισμένος μετά το τέλος του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι, τόσο για την ήττα, όσο και για το χτύπημα οπαδού στον Ρόμπιν Όλσεν.

Μάντσεστερ Σίτι - Στίβεν Τζέραρντ: Ο τερματοφύλακας της Βίλα και πρώην του ΠΑΟΚ δέχτηκε χτύπημα από οπαδό της Σίτι που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, με τον Στίβεν Τζέραρντ να είναι "πυρ και μανία" στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Άγγλος προπονητής της Άστον Βίλα ρωτήθηκε αν υπήρξε κανένα πρόβλημα με την αποχώρηση της ομάδας του από τον αγωνιστικό χώρο και ο θρύλος της Λίβερπουλ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του. «Η απάντηση είναι όχι. Ο τερματοφύλακάς μας δέχτηκε επίθεση. Να κάνετε αυτές τις ερωτήσεις στον Πεπ Γκουαρντιόλα και τη Σίτι», τόνισε, προτού αποχωρήσει εκνευρισμένος.

Ο προπονητής των πρωταθλητών, απολογήθηκε για ό,τι συνέβη. «Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του κλαμπ. Είναι δύσκολο να καταλάβω γιατί κάποιοι ενεργούν έτσι. Ελπίζω να βρούμε ποιος το έκανε και να τον τιμωρήσουμε. Δεν ξέρω πώς να το σταματήσουμε, δεν μπορείς να βάλεις 1.000 άνδρες ασφαλείας γύρω από τον αγωνιστικό χώρο», τόνισε ο Γκουαρντιόλα.

Η Μάντσεστερ Σίτι σε ανακοίνωσή της, αφού απολογήθηκε για ό,τι συνέβη, διαβεβαίωσε πως ήδη έχουν αρχίσει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος όταν ταυτοποιηθεί θα τιμωρηθεί με δια βίου απαγόρευση εισόδου στο "Etihad".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags