Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη! Αυτά θα γίνουν στη επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ - Το παίρνει πάνω του ο Σαββίδης
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-23 17:28:00

Αποκάλυψη! Αυτά θα γίνουν στη επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ - Το παίρνει πάνω του ο Σαββίδης

Sportdog Team
Αποκάλυψη! Αυτά θα γίνουν στη επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ - Το παίρνει πάνω του ο Σαββίδης

Η χρονιά έκλεισε για τον ΠΑΟΚ, όχι έτσι όπως την περίμεναν ο προπονητής και οι παίκτες, αλλά και οι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι είχαν την ελπίδα κατάκτησης του κυπέλλου, που θα “έσωζε” την παρτίδα, αλλά αυτό τελικά δεν συνέβη.

ΠΑΟΚ: Με τον χαμένο τελικό του ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον ΠΑΟΚ και τώρα πλέον, πρέπει όλοι μαζί να δουν την “επόμενη μέρα” για την ομάδα, η οποία “φωνάζει” ότι είναι απαραίτητες οι σημαντικές αποφάσεις, φυσικά για το έμψυχο υλικό πάνω από όλα, το οποίο είναι “γηρασμένο”.

Υπάρχουν παίκτες άνω των 32 ετών, που διαφαίνεται ότι είναι πλέον κορεσμένοι, αν και ο προπονητής Λουτσέσκου φέρεται αποφασισμένος να εισηγηθεί την παραμονή τους και για την επόμενη χρονιά.

Μιλάμε για Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Ζίφκο Ζίφκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, ενώ αφήνουμε έξω τον Πασχαλάκη, ο οποίος δήλωσε ήδη μετά το τέλος του τελικού ότι θα συνεχίσει την καριέτρα του σε άλλη ομάδα και όχι στον ΠΑΟΚ, εμφανίζοντας μάλιστα ένα εγωϊστικό μήνυμα, αλλά κανένας δεν αμφισβητεί τα στατιστικά του: Έπαιξε σε 149 αγώνες της ομάδας και στα 75 δεν δέχθηκε γκολ!

Υπάρχουν και οι περιπτώσεις των δανεικών παικτών, όπως οι Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ, Άκπομ, Σάστρε, που κι αυτές πρέπει να συζητηθούν από τη διοίκηση, ενώ αναμένονται οι εισηγήσεις του Ζοσέ Μπότο και του Ραζβάν Λουτσέσκου για το έμψυχο υλικό, το οποίο φαίνεται πλέον ότι θέλει ανανέωση και “φρεσκάρισμα” και μάλιστα “γενναίο”.

Η ενίσχυση με απόκτηση παικτών στις θέσεις του αριστερού μπακ, του κεντρικού αμυντικού (δεδομένου ότι ο Μιχαηλίδης θα επιστρέψει τον Νοέμβριο), του σέντερ φορ, ενός επιτελικού χαφ, αλλά και δυο τερματοφυλάκων, μετά την αποχώρηση Πασχαλάκη, είναι απαραίτητη.

Συνολικά έξι καινούργιοι παίκτες, ηλικίας από 22 έωψς 26 ετών, όπως δήλωσε ο Ζοσέ Μπότο, χρειάζονται για να αλλάξει όψη ο ΠΑΟΚ και να μην παραμείνει με τους κορεσμένους 35άρηδες, που ό,τι είχαν να προσφέρουν, το πρόσφεραν.

Ο Λουτσέσκου πάντως, τους θέλει (!), ειδικά τους Κρέσπο, Μπίσεσβαρ και Βιεϊρίνια και δεν αποκλείεται να εισηγηθεί την παραμονή τους, ενώ θα ήθελε και τον Άκπομ, αλλά πρέπει να πληρώσει ο ΠΑΟΚ 3,5 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του από την Αγγλία, ποσό ιδιαίτερα μεγάλο για έναν παίκτη-μαχητή, που όμως δεν σκοράρει, ενώ παίζει στη θέση του φορ.

Ο Λουτσέσκου θέλει και τον Μιτρίτσα για του χρόνου, ενώ ακούγεται και το όνομα του… Λημνιού (!), για πιθανή επιστροφή, κάτι που οδηγεί σε λάθος σκέψεις, όπως ακριβώς είχε γίνει και πέρσι το καλοκαίρι, που κράτησε όλους τους παλιούς και δεν κατάφερε να κάνει την πορεία πρωταθλητισμού για την οποία ήρθε στον ΠΑΟΚ και αμείβεται πλουσιοπάροχα, αυτός και όλο το τεχνικό τιμ του, με 1,8 εκ. ευρώ!

Η παρέμβαση του Γιώργου Σαββίδη στο θέμα των μεταγραφών θα είναι σημαντική, αλλά και της οργάνωσης για τη νέα περίοδο, οι εισηγήσεις προς τον πατέρα του, Ιβάν Σαββίδη θα γίνουν από αυτόν και έτσι αναμένεται να αποφευχθούν τα λάθη της περσινής χρονιάς, με σωστές μεταγραφικές κινήσεις και απόκτηση παικτών, με μεταπωλητική αξία.

Η αποστολή του Δικεφάλου επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, μετά το φινάλε του τελικού και οργανώθηκε ένα τελευταίο γεύμα της ομάδας, πριν να αναχωρήσουν όλοι για τις διακοπές τους.

Το πρώτο “ραντεβού” στο γήπεδο, με φόντο τη νέα χρονιά είναι στις 21/6, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του να αναχωρούν με προορισμό την Ολλανδία στις 27 του μήνα.

Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την προσπάθειά του στο Conference League από τον Γ’ προκριματικό γύρο, με τους αγώνες να διεξάγονται στις 21 και 28 Ιουλίου, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για χαλάρωση.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags