Facebook Pixel Άρης: Έρχονται εξελίξεις στον Άρη για την αδειοδότηση - Για αυτό πιστεύουν ότι θα δικαιωθούν
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-23 18:35:00

Έρχονται εξελίξεις στον Άρη για την αδειοδότηση - Για αυτό πιστεύουν ότι θα δικαιωθούν

Sportdog Team
Έρχονται εξελίξεις στον Άρη για την αδειοδότηση - Για αυτό πιστεύουν ότι θα δικαιωθούν

Στον Αρη υπάρχει πίστη για δικαίωση στο θέμα της ευρωπαϊκής άδειας μετά και την καταλυτική – όπως τη χαρακτηρίζουν - παρέμβαση του τμήματος αδειοδότησης της UEFA, η οποία ουσιαστικά αναγκάζει τον κ. Σαράκη ν’ αποσύρει την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ, η οποία χορήγησε ευρωπαϊκή άδεια στον Αρη με ψήφους 4-1.

Άρης: Στον Αρη υπάρχει πίστη για δικαίωση στο θέμα της ευρωπαϊκής άδειας μετά και την καταλυτική – όπως τη χαρακτηρίζουν - παρέμβαση του τμήματος αδειοδότησης της UEFA, η οποία ουσιαστικά αναγκάζει τον κ. Σαράκη ν’ αποσύρει την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ, η οποία χορήγησε ευρωπαϊκή άδεια στον Αρη με ψήφους 4-1.

Οι Κιτρινόμαυροι βασίζονται στα στοιχεία που έχουν στείλει στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, όπως φυσικά και τα 10 σημεία -θέσεις της ΠΑΕ για την υπόθεση του Ρούμπεν Παλαθουέλος. Προφανώς η UEFA κρίνει με βάση τον κανονισμό και δη, το άρθρο 50 με το οποίο ο Αρης πήρε την άδεια σε πρώτο βαθμό.

Οριστικές εξελίξεις επί του “καυτού” θέματος που προέκυψε αναμένονται στη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο το θετικό κλίμα για τον Αρη έχει φανεί τα τελευταία 24ώρα, κυρίως από το γεγονός πως ο ΑΣ ακύρωσε την συνάντηση που είχε προγραμματίσει με τους πολιτικούς φορείς της Βορείου Ελλάδας. Και για να συμβεί προφανώς αυτό, στον Σύλλογο έχουν κάτι χειροπιαστό που ακύρωσε και το νόημα της συγκεκριμένης συνάντησης.

Πηγή: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags