Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πάγωσαν στον ΠΑΟΚ - Από εκεί έχει πρόταση 1,8 εκατομμύρια ο Πασχαλάκης
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-23 23:34:00

Πάγωσαν στον ΠΑΟΚ - Από εκεί έχει πρόταση 1,8 εκατομμύρια ο Πασχαλάκης

Sportdog Team
Πάγωσαν στον ΠΑΟΚ - Από εκεί έχει πρόταση 1,8 εκατομμύρια ο Πασχαλάκης

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ανακοίνωσε μετά τον τελικό Κυπέλλου Λουξ την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ, κάνοντας γνωστό ότι δεν του έγινε πρόταση από την ομάδα. Είναι λογικό ωστόσο να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

ΠΑΟΚ: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ανακοίνωσε μετά τον τελικό Κυπέλλου Λουξ την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ, κάνοντας γνωστό ότι δεν του έγινε πρόταση από την ομάδα. Είναι λογικό ωστόσο να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» στο Metropolis 95.5, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει στα χέρια του 3-4 προτάσεις. Η πιο μεγάλη οικονομικά είναι 1,8 εκ.ευρώ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και του δίνει προθεσμία μέχρι την Παρασκευή προκειμένου να απαντήσει. Ο Πασχαλάκης προτιμάει να παίξει στην Ευρώπη αλλά η διαφορά στο οικονομικό από τις άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του, είναι μεγάλη.

Μάλιστα ο διεθνής τερματοφύλακας ζήτησε να τον ακολουθήσει, αν καταλήξει στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ Ζοσέ Μορέιρα με τον οποίο έχει εξαιρετική, προσωπική σχέση.

Ακόμη η εκπομπή αποκάλυψε ότι ΠΑΟΚ και Ζίβκο Ζίβκοβιτς οδεύουν προς ανανέωση της συνεργασίας της. Αυτό με δεδομένη την αποχώρηση Πασχαλάκη προκειμένου ο Δικέφαλος να μην κινηθεί για δύο τερματοφύλακες. Έχει προταθεί ένας Τούρκος αλλά ο Ζοσέ Μπότο ψάχνει και στην Ιταλία.

Δύσκολα μοιάζει να μείνει ο Στέφαν Σβαμπ εκτός και αν πειστεί ο Αυστριακός στο θέμα του ρόλου του στην ομάδα.

Πηγή: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags