Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Δυνατά για Κορρέα ο Παναθηναϊκός - "Τελειώνει" ξένος άσος - "Καραμπόλα" με Παπαδόπουλο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-23 18:21:00

Δυνατά για Κορρέα ο Παναθηναϊκός - "Τελειώνει" ξένος άσος - "Καραμπόλα" με Παπαδόπουλο!

Οι Μιχείες
Δυνατά για Κορρέα ο Παναθηναϊκός - "Τελειώνει" ξένος άσος - "Καραμπόλα" με Παπαδόπουλο!

Η απόφαση Γιοβάνοβιτς, ο ανταγωνισμός και τα πλάνα Κετσπάγια. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει στο sportdog.gr το  νέο όνομα στόπερ που απασχολεί πολύ σοβαρά τους Πράσινους από την Κύπρο. Η μέχρι τώρα καριέρα του, η... μάχη με τον Βούρο και ο αντικαταστάτης του.

O Παναθηναϊκός που σήκωσε ξανά μετά απο 8 χρόνια κούπα (Κύπελλο Ελλάδας) και ανανέωσε μέχρι το 2024 το συμβόλαιο του προπονητή - "αρχιτέκτονα" της καλής ομάδας που δημιούργησε, δηλαδή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι δεδομένο πως ... τρέχει ήδη τον μεταγραφικό προγραμματισμό της επόμενης σεζόν!

Δεν είναι τυχαίο πως την προηγούμενη εβδομάδα... διέρρευσε το σοβαρό φλέρτ των "πράσινων" με τον Πραξιτέλη Βούρο! Τον αμυντικό του ΟΦΗ στον οποίοι οι Κρητικοί προσφέρουν νέο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 180.000 ευρώ συν μπόνους. Θυμίζω πως  το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει ο Σάρλια, για άλλες πολιτείες κι ας έχει συμβόλαιο με τους "πράσινους" για ακόμη ένα χρόνο.

Ο Βούρος πάντως, αν πιστέψουμε πολύ αξιόπιστες πηγές απο Κύπρο μεριά, έχει και σοβαρό ανταγωνιστή για μια θέση στο ρόστερ των κεντρικών αμυντικών του Παναθηναϊκού, στην νέα σεζόν. Τον... Παύλο Κορρέα της Ανόρθωσης!

Με ύψος 1,86, γεννημένος στην Πάφο,με κυπριακό και παναμέζικο διαβατήριο,  δεξιοπόδαρος στόπερ που τον ερχόμενο Ιούλιο θα κλείσει τα 22 του χρόνια και με σημερινή χρηματιστηριακή αξία 380.000 ευρώ.

Στην ομάδα του Κετσπάγια είναι απο το 2017 (ενδιάμεσα δόθηκε δανεικός σε Άρη Λεμεσσού κι Εθνικό Αχνας) ενώ την φετινή σεζόν μέτρησε συνολικά 37 συμμετοχές (1 γκολ/1 ασιστ). Είναι διεθνής με την Εθνική Κύπρου...

Ο Παύλος Κορρέα θεωρητικά έχει συμβόλαιο ως το 2023 με την Ανόρθωση αλλά υπάρχει όρος σε αυτό που του επιτρέπει αν καταβάλει - μέχρι 31 Μαϊου του 2022 - 15.000 ευρώ, να μπορεί να αποδεσμευτεί!

Στην Κύπρο , λοιπόν, υποστηρίζουν πως "παίζουν" δυνατά για τον Κορέα τρεις κυπριακες ομάδες (ΑΠΟΕΛ, Απόλλων κι ΑΕΚ), συν την Ανόρθωση που θέλει να τον "δέσει" αλλά έχουν "μεγάλο αντίπαλο" τον Παναθηναϊκό

Μην ξεχνάμε πώς τόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσο και το δεξί του χέρι, Χρήστος Κόντης, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά και παρακολουθούν στενά το κυπριακό πρωτάθλημα και μαζί τις όποιες...ευκαιρίες υπάρχουν.

Με τον Παναθηναϊκό όντως να ενδιαφέρεται για Κορρέα και Βούρο (κι αυτός πήγε στον ΟΦΗ απο την Κύπρο), με τους δυο στόπερ να έχουν...παραθυράκια στα συμβολαιά τους για να "σπάσουν" ενα χρόνο νωρίτερα απο την λήξη τους αλλά και να είναι (οικονομικά) "προσιτοί", δεν θα προκαλέσει εντύπωση  μέχρι τέλος του μήνα να κλείσει ένας απο τους δυο στον Κυπελλούχο Ελλάδας!

ΥΓ. Στην Ανόρθωση επειδή βλέπουν πως χάνουν τον Κορρέα έχουν βγει στην...αγορά για αντικαταστάτη του, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να επιμένει για τον ελεύθερο Κυριάκο Παπαδόπουλο

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καυγάς Νικολογάννη-Τσορμπατζόγλου: "Έδειξε τα γεννητικά όργανα - Μιλάει ο ΠΑΟΚ για διαιτησία;" (Aud)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags