Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έστειλαν μήνυμα με ατάκες φωτιά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ - Ανακοίνωση για τον τελικό με ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-23 20:32:00

Έστειλαν μήνυμα με ατάκες φωτιά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ - Ανακοίνωση για τον τελικό με ΠΑΟ

Sportdog Team
Έστειλαν μήνυμα με ατάκες φωτιά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ - Ανακοίνωση για τον τελικό με ΠΑΟ

Η Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών πήρε θέση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αναφορικά με την μεγαλειώδη εκδρομή των οπαδών του Δικεφάλου, αλλά και την προκλητική στάση της αστυνομίας.

ΠΑΟΚ: Η Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών πήρε θέση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αναφορικά με την μεγαλειώδη εκδρομή των οπαδών του Δικεφάλου, αλλά και την προκλητική στάση της αστυνομίας.

"Ακόμα μια αγωνιστική χρονιά έκλεισε για το club, με μεγάλη περηφάνια για τα μέλη μας. Μετά τις αποστολές σε Δανία, Βέλγιο, Γαλλία και οπουδήποτε αλλού μας επέτρεψαν να δίνουμε το παρών, ήρθε και το αποκορύφωμα με τη μαγική εκδρομή στο λεκανοπέδιο της ντροπής για τον τελικό, όπου 4+1 γενιές ΠΑΟΚτσήδων γέμισαν ασφυκτικά το λεωφορείο για το καθιερωμένο προσκύνημα στα ξένα, αγνοώντας κινδύνους, οικονομικές δυσχέρειες και το προσωρινό κλείσιμο του club από τον υπουργό του Μαρινάκη, για το μεγαλείο της ομάδας μας.

Έτσι έγινε κιόλας φανερό σε όλους, αυτό που εμείς το γνωρίζαμε από την αρχή: Κανένας δε μας γουστάρει γιατί κανένας δε μπορεί να μας φτάσει. Οι βάζελοι – όπως προηγουμένως και οι υπόλοιποι- ξέχασαν τα κοροϊδιλίκια με τις στημένες παρελάσεις «άλλων οπαδών» στο γήπεδό τους και επιτέθηκαν για να αρπάξουν πανό και να ρίξουν τις φωτοβολίδες τους προς τη μεριά μας (αυτά βέβαια δε θα τα δείτε πουθενά στην ειδησεογραφία των «αντικειμενικών» ΜΜΕ της χαβούζας).

Νιώσαμε για μια ακόμα φορά την υπεροχή μας, γιατί αυτές οι εκδρομές είναι ο μεγάλος μας θρίαμβος, καταλάβαμε το λόγο που έχουν λυσσάξει οι οπαδοί όλων των άλλων ομάδων που δε μπορούν ούτε στον ύπνο τους να ζήσουν τέτοιες και τόσες υπέροχες εμπειρίες, τους συμπονούμε γι’ αυτό.

Είμαστε λοιπόν περήφανοι που συνεχίζουμε να χτίζουμε το ζωντανό μας μύθο και γνωρίζουμε καλά ότι αυτό τους κάνει όλους να μας εχθρεύονται.

Ευχαριστούμε τους συνοπαδούς μας, για τη μεγάλη μάχη που όλοι μαζί δώσαμε φέτος και τα μέλη μας για τη συγκλονιστική συμμετοχή τους.

Υ.Γ.1 Ότι και να σκαρφιστεί το άθλιο ανθρωπάκι με τον τίτλο του υπουργού, το club μας θα είναι έτοιμο, αμέσως μετά την ψήφιση του νέου νόμου να ξανανοίξει το σπίτι του.

Υ.Γ.2 Για να μη μπερδευόμαστε η ομάδα αγωνιστικά έχει δείξει εδώ και καιρό τις αδυναμίες της και υπάρχει ανάγκη ΑΜΕΣΩΝ κινήσεων για την ενίσχυσή της, από δω και πέρα η ανοχή τέλος, η διοίκηση έχει την ευθύνη να προχωρήσει στη δημιουργία μιας νέας και ελκυστικής ομάδας που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο μεγαλείο των οπαδών της. ΞΥΠΝΑΤΕ γιατί αλλιώς θα πρέπει να σας ξυπνήσουμε εμείς…. και δυστυχώς κοιμάστε από την εποχή του double.

Υ.Γ.4 Σας χαλάσαμε το Σαββατοκύριακο κομπλεξικά ανθρωπάκια, το καταλάβαμε. Χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό από την παρουσία μας στο πέταλο που μας αναλογούσε ,αρχίσατε να πετάτε τα ληγμένα σας πάνω στον κόσμο, επειδή ακούστηκε ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει τα τελευταία χρόνια και δεν ήταν αυτό που ηχεί όμορφα στα χοντροαυτιά σας τα τελευταία 40 χρόνια περίπου!!! Αποκορύφωμα; Οι κλωτσιές στην φυσούνα, σε στελέχη της ΠΑΕ και το χτύπημα ενός μπαλούρδου στο σημείο του κόρνερ στο γήπεδο, στο μισό μέτρο με χημικά σε φιλάθλους", αναφέρει ο σύνδεσμος Γρεβενών του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags