Facebook Pixel Αμρ Ουάρντα: Φοβερές αποκαλύψεις! "Συμφωνία ΑΠΟΕΛ – Κουέστα" - Ατάκες για Ουάρντα Ολυμπιακό και Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-23 22:24:00

Φοβερές αποκαλύψεις! "Συμφωνία ΑΠΟΕΛ – Κουέστα" - Ατάκες για Ουάρντα Ολυμπιακό και Άρη

Sportdog Team
Φοβερές αποκαλύψεις! "Συμφωνία ΑΠΟΕΛ – Κουέστα" - Ατάκες για Ουάρντα Ολυμπιακό και Άρη

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε δημοσιογράφος από την Κύπρο όπου και αναφέρθηκε στις υποθέσεις ποδοσφαιριστών που φαίνεται να κάνουν... το δρομολόγιο για το νησί.

Πανίκος Θεοδοσίου: Στο θέμα της διαφαινόμενης μετακίνηση του Χουλιάν Κουέστα στην Κύπρο και το ΑΠΟΕΛ, αναφέρθηκε ο Κύπριος δημοσιογράφος μιλώντας στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” αποκάλυψε και έναν διάλογο που είχε με τον Αμρ Ουάρντα, πριν από μερικούς μήνες. Για την ακρίβεια, τι είχε δηλώσει ο Αιγύπτιος για τον Άρη και τον Ολυμπιακό.

Ο Κουέστα είχε έρθει στην Κύπρο για να δει από κοντά το νέο του περιβάλλον. Έφυγε μεν, αλλά είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί ως δεύτερη μεταγραφή. Πριν από λίγο ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τον Ντάλσιο που έπαιζε στον Ιωνικό. Μπορεί να κάνει προσπάθεια ο Άρης, όμως έχουν συμφωνήσει προφορικά οι δύο πλευρές.

Θεωρώ ότι από την Παρασκευή έως και σήμερα, δεν έχει τρέξει κάτι διαφορετικό. Δεν υπάρχει άλλη εξέλιξη στο θέμα του Κουέστα. Ο Κουέστα τα έχει βρει με την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για συνεργασία για τα επόμενα δύο χρόνια. Αυτό που απέμενε ήταν να υπογραφούν τα σχετικά συμβόλαια.

Όσο για τον Ουάρντα, το Σάββατο τελείωσε η συνεργασία του με την Ανόρθωση. Η Ανόρθωση ήθελε ισοπαλία ή νίκη για να προκριθεί στην Ευρώπη. Όμως έμεινε εκτός, καθώς έχασε από τον αντίπαλό του. Ο Ουάρντα αποφάσισε να μην συνεχίσει στην Κύπρο. Όταν πηγαίναμε στην Εσθονία με την αποστολή της Ανόρθωσης τον περασμένο Οκτώβριο και μιλήσαμε με τον Ουάρντα. Τον είχαμε ρωτήσει εάν σκέφτεται να πάει σε Άρη ή Ολυμπιακό.

Τότε μας είχε πει: “Βρε παιδιά: Από τον ΠΑΟΚ να πάω στον Άρη ή τον Ολυμπιακό; Αυτό είναι πολύ δύσκολο”.

Πρόσφατα ακούστηκε πως η πρόταση της Ανόρθωσης για 400.000 ευρώ δεν τον ικανοποίησε. Εάν θέλει μία ελληνική ομάδα πάντως να τον αποκτήσει, θα πρέπει να του δώσει ένα μεγάλο συμβόλαιο. Αυτό έχω καταλάβει”, είπε ο Πανίκος Θεοδοσίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags