Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Με τον Φερνάντο Βαρέλα και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη επικοινώνησε πριν από λίγες ώρες ο ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-24 10:57:00

Έσκασε τώρα: Αυτούς "τελείωσε" από τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης - Δύο 11αδάτοι - Διαβάστε ονόματα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έσκασε τώρα: Αυτούς "τελείωσε" από τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης - Δύο 11αδάτοι - Διαβάστε ονόματα!

Ραγδαίες εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στον Δικέφαλο, καθώς από τη Θεσσαλονίκη προκύπτει ότι πρν από λίγες ώρες ο Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε με δύο πoδοσφαιριστές τηλεφωνικά και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην ομάδα.

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Με τον Φερνάντο Βαρέλα και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη επικοινώνησε πριν από λίγες ώρες ο ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου και τους ευχαρίστησε προσωπικά για την πορεία τους στην ομάδα!

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι αμφότεροι αποτελούν οριστικά παρελθόν από τους Θεσσαλονικείς, δεδομένου ότι με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνεται η καριέρα τους στον σύλλογο!

Κι αν για τον Βαρέλα ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, είναι γεγονός ότι στην περίπτωση του Πασχαλάκη ήταν διαφορετική και, για πολλούς, υπήρχαν ακόμα ελπίδες να ανοίξει ξανά η κουβέντα για την παραμονή του.

Πλέον ο ΠΑΟΚ πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση βασικού τερματοφύλακα, ενώ δεν αποκλείεται να αποχωρήσει και ο Ζίβκοβιτς άρα να χρειάζονται δύο τερματοφύλακες το φετινό καλοκαίρι...

Ο Κοτάρσκι, που είναι μόλις 23 ετών, είναι βασικός στόχος και ο Δικέφαλος σκέφτεται την απόκτησή του από τον Άγιαξ, την ώρα που το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Πασχαλάκης έχει πρόταση ύψους 1,8 εκατ. ευρώ από ομάδα της Αραβίας.

Σε κάθε περίπτωση τελείωσαν οριστικά από το ρόστερ οι δύο 11αδάτοι άσοι του Δικέφαλου τα τελευταία χρόνια (ο Βαρέλα, φέτος, ήταν στο "ψυγείο" το τελευταίο διάστημα) και μένει να δούμε ποιοι θα έρθουν στη θέση τους.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags