Facebook Pixel Άρης - Θοδωρής Καρυπίδης: Υπογράφει μεγάλη συμφωνία ο Καρυπίδης - "Αναβρασμός" σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-24 12:25:00

Υπογράφει μεγάλη συμφωνία ο Καρυπίδης - "Αναβρασμός" σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Υπογράφει μεγάλη συμφωνία ο Καρυπίδης - "Αναβρασμός" σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Πώς και γιατί ο Ολυμπιακός... βοηθάει τον Άρη να βάλει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό στα ταμεία του;
 

H Cosmote TV έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να προσθέσει και άλλες αθλητικές διοργανώσεις στο πρόγραμμά της. Όπως αποκάλυψε στον αέρα του OverFM 104,9 ο Νίκος Μποζιονέλος η Cosmote ΤV ετοιμάζει πρόταση στον Άρη για να αναλάβει την κάλυψη των εντός έδρας αγώνων των «κιτρίνων».

Σύμφωνα με τον Νίκο Μποζιονέλο, τώρα που διπλασιάστηκε το συμβόλαιο του Ολυμπιακού οι υπόλοιπες ομάδες ζητούν πολλά περισσότερα χρήματα. Το να είναι όλα τα συμβόλαιο προς τα πάνω  είναι καλό για τις ομάδες, τους «ρομαντικούς» του ποδόσφαιρου και το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ήδη, η Cosmote TV έχει τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Όπως φαίνεται σύμφωνα με τον Νίκο Μποζιονέλο,  σύντομα θα είναι η νέα τηλεοπτική στέγη του και Άρη. Πρόθεση της Cosmote TV είναι να έχει τα τηλεοπτικά δικαιώμετα 9-10 ομάδων της Super League 1. Είναι νωρίς ακόμα για να έχουμε τον τηλεοπτικό χάρτη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σίγουρα η Cosmote ΤV διατηρεί τα τηλεoπτικά δικαιωματα των τριών ποδοσφαιρικών ευρωπαϊκών διοργανώσεων (Champions League, Europa League, Conference League). Από την άλλη πλευρά, η NOVA από του χρόνου θα έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Premier League με τη συμφωνία να ισχύει για την επόμενη εξαετία. Ήδη από την πλατφόρμα της NOVA προβάλλονται και οι αγώνες τόσο του ισπανικού όσο και του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags