Facebook Pixel Super League: Αλλάζουν όλα στη Λίγκα - Νέο σενάριο για αναδιάρθρωση - Τόσες οι ομάδες, πώς θα γίνονται τα πλέι οφ
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-24 14:02:00

Αλλάζουν όλα στη Λίγκα - Νέο σενάριο για αναδιάρθρωση - Τόσες οι ομάδες, πώς θα γίνονται τα πλέι οφ

Sportdog Team
Αλλάζουν όλα στη Λίγκα - Νέο σενάριο για αναδιάρθρωση - Τόσες οι ομάδες, πώς θα γίνονται τα πλέι οφ

Ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής των πλέι οφ της Super League, αλλά και ο αριθμός των ομάδων της πρώτης κατηγορίας.

Super League: Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να τεθεί επί τάπητος ζήτημα αναδιάρθρωσης στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Live Sport, συζητείται μεταξύ παραγόντων το ενδεχόμενο μείωσης του αριθμού των ομάδων της Super League σε 12 ή ακόμη και 10, καθώς με αυτό τον τρόπο θεωρούν πολλοί ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό, ενδιαφέρον και εμπορικό φέρνοντας συνολικά περισσότερα έσοδα στη λίγκα και κατ’ επέκταση στις ΠΑΕ.

Επίσης, έχουν γίνει συζητήσεις και για αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής του πρωταθλήματος, καθώς εκφράστηκαν από πολλές πλευρές παράπονα για τον μεγάλο αριθμό αγώνων.

Οι ομάδες των πλέι οφ έφτασαν να παίζουν τα κρισιμότερα παιχνίδια της σεζόν εξαντλημένες και με συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ στα πλέι άουτ το ενδιαφέρον και το κίνητρο απουσίαζαν για τις περισσότερες ομάδες.

Στο πρόσφατο ΔΣ είχε συζητηθεί να γίνονται πλέι οφ με οκτώ ομάδες αλλά όχι διπλά ματς (συνολικά επτά αγωνιστικές) και ο πρώτος της κανονικής περιόδου να δίνει τέσσερα παιχνίδια στην έδρα του, ανάμεσα στα οποία και αυτό με τον δεύτερο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags