Facebook Pixel Αχμέντ Χασάν - Λεονάρντο Κούτρης: "Ο Χασάν... διώχνει Τικίνιο - Πρόταση 2 εκατ. σε Ολυμπιακό - Δεν τον βλέπει ο προπονητής τον Κούτρη"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-24 15:54:00

"Ο Χασάν... διώχνει Τικίνιο - Πρόταση 2 εκατ. σε Ολυμπιακό - Δεν τον βλέπει ο προπονητής τον Κούτρη"

του Γιώργου Κτενά
"Ο Χασάν... διώχνει Τικίνιο - Πρόταση 2 εκατ. σε Ολυμπιακό - Δεν τον βλέπει ο προπονητής τον Κούτρη"

Η... δεύτερη ευκαιρία στο Λιμάνι και οι σκέψεις Μαρτίνς για το νέο ρόστερ. Χασάν και Κούτρης ετοιμάζονται να δώσουν μάχη για να κερδίσουν μία θέση στο νέο ρόστερ, ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους. Τι έκαναν την προηγούμενη σεζόν και το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες.
 

Το όνομα του Χασάν Κούκα έχει επιστρέψει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ως υποψήφιος να να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα και το sportdog.gr επικοινώνησε με δύο άριστους γνώστες τού τουρκικου ποδοσφαίρου, προκειμένου να μάθουμε τι έκανε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και, φυσικά, πώς βλέπουν το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα.

"Δεν χωράει τώρα στον Ολυμπιακό - Θέλει να μείνει Τουρκία- Πωλείται άνετα μετά τη φετινή σεζόν"

"Έκανε καλή σεζόν στην Τουρκία, αλλά με τους Αραμπί και Τικίνιο δεν χωράει στον Ολυμπιακό", ανέφερε αρχικά στο σχόλιό του ο δημοσιογράφος Γιάννης Τσιακίρης και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Τώρα που βγήκε Ευρώπη η Κόνιασπορ μπορεί να το κρατήσει. Νομίζω ότι και αυτός θα θελήσει να μείνει στην Τουρκία, δεδομένου ότι θα έχει την ευκαιρία να παίξει ξανά στην Ευρώπη με τους Τούρκους". 

Πόσα χρήματα μπορεί να προσφέρει μια ομάδα όπως η Κόνιασπορ για να τον αποκτήσει;

"Θεωρώ ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους, είναι κάτι μέσα στα πλαίσια της Κόνιασπορ. Δεν είναι καλύτερος από τον Τικίνιο, παρότι δεν έδειξε πολλά ο Τικίνιο φέτος, αλλά και ο Χασάν ήταν πάντα δεύτερος στον Ολυμπιακό και δεν γκρίνιαζε. Με τη σεζόν που έκανε στην Τουρκία θεωρώ ότι μπορεί να βρει κάτι καλύτερο. Γενικά πωλείται άνετα πιστεύω με τη σεζόν που έκανε, αλλά αν επιστρέψει στον Ολυμπιακό λογικά θα ανανεώσει το συμβόλαιό του". 

Γενικά ποια είναι η εικόνα που σχημάτισες από την παρουσία του στο τουρκικό ποδόσφαιρο;

"Κόλλησε με την ομάδα, βασικό στέλεχός της από κάποιο σημείο και μετά, καθοριστικός παράγοντας στην καλή πορεία. Πέθανε όμως ο Αχμέντ Τσαλκίκ σε τροχαίο μεσούσης της σεζόν και απορρυθμίστηκε η ομάδα συνολικά από κάποιο σημείο και μετά. Προφανώς μαζί και ο Χασάν".

"Τον θέλει ο Μαρτίνς - Φεύγει ο Τικίνιο και έρχεται στη θέση του - 2 εκατ. ευρώ"

Για το θέμα απευθυνθήκαμε και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουλή, expert τού τουρκικού πρωταθλήματος: "Τον θέλει ο Μαρτίνς και πιστεύω ότι θα επιστρέψει για την προετοιμασία και η περίπτωσή του θα αξιολογηθεί ανάλογα τι θα γίνει με τον Ελ Αραμπί. Να μείνουν και οι τρεις αποκλείεται. Στην αρχή δεν ξεκίνησε βασικός, μετά πήρε θέση, βοήθησε με τα γκολ που πέτυχε. Ήταν από τους πρωταγωνιστές".

Οπότε ο Μαρτίνς θεωρείς ότι τον θέλει, έστω μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους άλλους δύο;

"Ναι, γιατί και οι τρεις μαζί αποκλείεται να μείνουν. Αλλά ταιριάζει στο στιλ που θέλει να παίξει ο Μαρτίνς. Προσωπικά θεωρώ ότι ο Τικίνιο δεν θα μείνει και στη θέση του θα επιστρέψει ο Χασάν. Αλλά η Κόνιασπορ δεν αποκλείω να εμφανιστεί με πρόταση για να τον αποκτήσει, με κάποιο ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ".

Παγκίτης στη Γερμανία, μόνο αλλαγή του Ρέαμτσιουκ

Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες απασχολεί την «ερυθρόλευκη» επικαιροτητα και το όνομα του Λεονάρντο Κούτρη. Το sportdog.gr έψαξε να μάθει πώς τα έχει πάει τα τελευταία δύο χρόνια στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο Ανέστης Ζαχαράκης, δημοσιογράφος που παρακολουθεί το γερμανικό ποδόσφαιρο, ανέλυσε τι κάνει τα τελευταία δύο χρόνια στην καριέρα του.

"Παγκίτης στη Γερμανία - Έκαναν υπομονή μαζί του - Δεν μπορεί βασικός στον Ολυμπιακό"

"Δεν έπιασε ο Κούτρης, του έδωσαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά φαντάσου ότι ήταν δύο παίκτες για τη θέση και, στο πρώτο μισό, οριακά είχε κερδίσει τη θέση. Στο δεύτερο μισό ήταν παγκίτης, Έκανε κάποιες καλές εμφανίσεις, ξεχώρισε σε κάποια ματς, αλλά σε ομάδα με προοπτική ανόδου δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog.gr, ο καλός συνάδελφος.

Μπορεί να έρθει και να γίνει βασικός στον Ολυμπιακό;

"Τον πήραν με ρήξη χιαστού, έκαναν υπομονή μαζί του, το πρώτο εξάμηνο δεν έπαιξε καθόλου την πρώτη χρονιά, μετά πήρε χρόνο συμμετοχής αλλά δεν έκανε διαφορά στη β΄ κατηγορία. Με αυτά που είδα, όχι δεν μπορεί να γίνει βασικός. Θέλει δουλειά, θέλει υπομονή, δούλεψε βέβαια και επέστρεψε, αλλά ως εκεί".

"Μια χαρά λύση για μπακ απ - Δεν αφήνει πάγκο τον Ρέαμπτσιουκ - Δεν τον έβλεπε ο προπονητής"

Μπορεί να γίνει το μπακ απ του Ρέαμπτσιουκ;

"Για μπακ απ λύση μια χαρά είναι, για να παίξει σε 15 ματς και να είναι αξιόπιστη λύση είναι ο,τι πρέπει. Και στη Γερμανία, άλλωστε, τόσα έπαιξε".

Οπότε αν επιστρέψει δεν μπορεί να αφήσει στον πάγκο τον Μολδαβό;

"Έχει παραστάσεις στην ομάδα, αλλά το γεγονός ότι πήραν παίκτη στη θεση του λέει πολλά. Δεν αφήνει στον πάγκο τον Ρέαμπτσιουκ, δεν έχει καν αυτά τα τρεξίματα. Υπερισχύει όμως στην σέντρα, έχει πιο γλυκιά, αλλά δεν έχει κάνει κάτι φέτος: Έχει 12 συμμετοχές, τις 4 ως αλλαγή. Πέρσι, που είχε χάσει το μισό εξάμηνο και τον περίμεναν να επιστρέψει από τον χιαστό, έπαιξε 15 ματς. Αλλά ο νέος προπονητή φέτος, από όταν άλλαξε στη διάρκεια της σεζόν, δεν τον έβλεπε καν".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ναι" Σταφυλίδη για Ελλάδα... νέος Γκατσίνοβιτς- Στην έξοδο Έλληνας του Ολυμπιακού, άφαντη η πρόταση

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags