Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι νέοι της ΜΚ Ντονς, πέρα από ωραίοι, είναι κι… αλλιώς
| 2022-05-25 04:33:00

Οι νέοι της ΜΚ Ντονς, πέρα από ωραίοι, είναι κι… αλλιώς

Sportdog Team
Οι νέοι της ΜΚ Ντονς, πέρα από ωραίοι, είναι κι… αλλιώς

Αποτελεί μία από τις πιο αντιπαθείς ομάδες στο Νησί, όμως η ΜΚ Ντονς κάνει συνεχώς βήματα προόδου, θέλοντας να αποτινάξει το «στίγμα» της νέας Γουίμπλεντον.

Η «ανεπαρκής» νίκη της προηγούμενης Κυριακής που πέτυχε η ΜΚ Ντονς ενάντια στην Γουίκομ σίγουρα λειτούργησε ως μία μικρή παρηγοριά στον μικρό, αλλά αξιοθαύμαστο πυρήνα φιλάθλων που διατηρεί η αυθεντική Γουίμπλεντον στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Το γκολ που από νωρίς πέτυχε ο Τρόι Πάροτ δεν συνοδεύτηκε από κάποιο ακόμα και το προβάδισμα δύο γκολ που διατηρούσε η Γουίκομ από τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών της League One την έστειλε στον τελικό του Γουέμπλεϊ για να διασταυρώσει τα ξίφη της με την Σάντερλαντ.

Η «αποτυχία» της ΜΚ να ξεπεράσει το εμπόδιο μιας ομάδας, που μόλις την προηγούμενη χρονιά έκανε την παρθενική της συμμετοχή στην Τσάμπιονσιπ, την κατηγορία για την οποία τώρα θα επαναδιεκδικήσει τη συμμετοχή της, μόνο αποτυχία δεν είναι. Ενώ μέχρι και σήμερα, 18 χρόνια μετά την γέννηση της ομάδας από την παλιά Γουίμπλεντον, πολλοί αρνούνται να αναγνωρίσουν την ύπαρξή της, η «Franchise FC» με τα κατορθώματά της στο χορτάρι καθιστά όλο και δυσκολότερο να την αγνοεί κανείς. Η ΜΚ Ντονς κατέλαβε φέτος την 3η θέση της τρίτης κατηγορίας και πέτυχε το καλύτερο πλασάρισμα πρωταθλήματος που έχει κάνει από το 2016 και την μοναδική της συμμετοχή στην Τσάμπιονσιπ, απ’ όπου κι υποβιβάστηκε.

Μάλιστα, φέτος μέχρι και την τελευταία αγωνιστική κυνηγούσε με ρεαλιστικές πιθανότητες την απευθείας άνοδο. Στο φινάλε της σεζόν, σε έναν αγώνα όπου ήθελε οπωσδήποτε νίκη για να έχει ακόμη ελπίδες για τη 2η θέση, όχι μόνο στάθηκε στο ύψος της, αλλά κατακρεούργησε με 0-5 την Πλίμουθ Αργκάιλ εκτός έδρας (δίνοντας έτσι ειρωνικά την τελευταία θέση των πλέι-οφ στην Γουίκομ, η οποια και την απέκλεισε).

Διαβάστε τη συνέχεια στο eyap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags