Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο μεγαλύτερος ''κουβάς'' της τελευταίας αγωνιστικής
| 2022-05-25 07:16:00

Ο μεγαλύτερος ''κουβάς'' της τελευταίας αγωνιστικής

Sportdog Team
Ο μεγαλύτερος ''κουβάς'' της τελευταίας αγωνιστικής

Φίλοι του στοιχήματος και μη, σήμερα σας έχουμε μία στοιχηματική ιστορία που συζητιέται σε όλες τις pubs της Αγγλίας από το βράδυ της Κυριακής.

H εικονιζόμενη παίχτρια της ημέρας ονομάζεται Tanya Hanley και είναι μεγάλη φαν της Liverpool. Ως πιστή οπαδός της ομάδας, η Tanya νωρίς στη σεζόν πόνταρε 100 λίρες στην κατάκτηση του quadruple από τη Liverpool. Σε περίπτωση που πήγαινε ταμείο η Tanya θα ‘’τσέπωνε’’ 367,200 λίρες.

 

Η στοιχηματική εταιρία σε όλο αυτό το διάστημα της προσέφερε διάφορα ποσά για να κάνει cash out το δελτίο της, αλλά η Tanya είχε πει πως θέλει να το κρατήσει μέχρι τέλους καθώς πιστεύει στην ομάδα της. Παρ’όλα αυτά η στοιχηματική συνέχιζε να της κάνει προτάσεις μέχρι και μέσα στο Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα τις παρακάτω:

 
  • Το Σάββατο της προσέφερε 22,712 λίρες, πρόταση την οποία απέρριψε η Tanya.

  • Μισή ώρα πριν ξεκινήσει η τελευταία αγωνιστική της Premier League, της προσέφερε 35,000 λίρες, η οποία είχε την ίδια κατάληξη

  • Στο ημίχρονο των ματς όπου η Aston Villa προηγείτο με 0-1 και η Liverpool ήταν ισόπαλη με τη Wolves, η νέα πρόταση της εταιρίας ήταν 62,371 και όπως έχετε ήδη καταλάβει την απέρριψε και αυτή η Tanya.

  • Τελευταία πρόταση της εταιρίας ήταν 20 λεπτά πριν το τέλος των ματς και με την Aston Villa να είναι μπροστά με 0-2, ύψους 90,000 λιρών.

  •  
 

Δυστυχώς η Tanya απέρριψε και αυτή την πρόταση και λέμε δυστυχώς καθώς όπως γνωρίζετε η Manchester City κατέκτησε το πρωτάθλημα και η φίλη μας πήγε έναν συναισθηματικό μεν, αξιοπρεπέστατο δε κουβά. Υποθέτουμε πως αυτά συμβαίνουν όταν παίζεις με συναίσθημα... Η ερώτηση από την άλλη είναι απλή. Τι θα κάνατε εσείς στη θέση της Tanya;

ΠΗΓΗ: thepubtales.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags