Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επίσημο: Τέλος ο Χατζηγιοβάνης από τον Παναθηναϊκό - Τον ανακοίνωσε ομάδα έκπληξη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-24 19:35:00

Επίσημο: Τέλος ο Χατζηγιοβάνης από τον Παναθηναϊκό - Τον ανακοίνωσε ομάδα έκπληξη!

Sportdog Team
Επίσημο: Τέλος ο Χατζηγιοβάνης από τον Παναθηναϊκό - Τον ανακοίνωσε ομάδα έκπληξη!

Στο εξωτερικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μετά από 10 χρόνια με τη φανέλα της ομάδας!

Παναθηναϊκός: Τέλος εποχής για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος ανακοινώθηκε από την τουρκική Ανκαραγκουτσού!

Ο Έλληνας άσος θα δοκιμάσει την τύχη στο εξωτερικό, αποχαιρετώντας τον Παναθηναϊκό μετά από 10 χρόνια στο Τριφύλλι.

Το συμβόλαιο του διεθνούς εξτρέμ επρόκειτο να ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου, με τον παίκτη και τον Παναθηναϊκό να μην τα βρίσκουν για ανανέωση και να ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο επίλογος του Χατζηγιοβάνη στους Πράσινους ήταν ιδανικός, καθώς είπε το "αντίο" πανηγυρίζοντας έξαλλα με τους συμπαίκτες του την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το περασμένο Σάββατο (21/5).

Η Ανκαραγκούτσου ανέβηκε φέτος στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας και ενισχύεται με την απόκτηση του Έλληνα εξτρέμ, αφού έχει ως στόχο την παραμονή της στην κατηγορία.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αποχαιρέτησε τους Πράσινους με το παρακάτω μήνυμα:

«10 χρόνια.
Γεμάτα πολλές χαρές, αλλά και δυσκολίες. Γεμάτα έντονα συναισθήματα και πολλή προσπάθεια.
Γεμάτα προπονήσεις, συγκινήσεις και αγάπη που ούτε τη φανταζόμουν.
Η χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο: Την κατάκτηση ενός τροπαίου για το οποίο αγωνιζόμασταν πολλά χρόνια. 
10 χρόνια που τα κρατάω καλά φυλαγμένα μέσα στην καρδιά μου και θα αποτελούν οδηγό μου για το μέλλον.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους της ομάδας, στους συμπαίκτες μου, στην οικογένειά μου αλλά φυσικά και στον κόσμο του Παναθηναϊκού που μου έδινε πάντοτε το κίνητρο και την ώθηση να γίνομαι καλύτερος.
Η ζωή είναι γεμάτη κύκλους που ανοίγουν και κλείνουν.
Στον νέο κύκλο που ανοίγει για μένα, να ξέρετε πως θα έχετε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου! ????????☘️».

Εν συνεχεία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, αποχαιρετώντας τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και ευχαριστώντας τον για τη σημαντική προσφορά του στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετάει σήμερα από το ρόστερ της ομάδας ένα δικό του παιδί, τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και την Ανκαραγκουτσού. Ο Τάσος εντάχθηκε στο Τριφύλλι σε ηλικία 15 ετών, το 2012, ως προϊόν της ακαδημίας της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Λέσβου, τον Οδυσσέα Ελύτη.

Πέρασε τις ηλικιακές δομές της ακαδημίας του Παναθηναϊκού και με το ταλέντο του να ξεχωρίζει, ήρθε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα σε ηλικία 19 ετών, τον Νοέμβριο του 2016.

Έκτοτε ο Χατζηγιοβάνης κατέγραψε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού 168 συμμετοχές (εκ των οποίων οι 142 στο πρωτάθλημα, κάτι που τον καθιστά 40ό στη σχετική λίστα με τις συμμετοχές όλων των εποχών στην ιστορία του συλλόγου) και 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ χρίστηκε και διεθνής με τις εθνικές Ανδρών και Ελπίδων. Στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας με την ομάδα μας και πλέον ξεκινάει την επόμενη σελίδα στην καριέρα του.

Ο Τάσος αγαπήθηκε και αγάπησε τον Παναθηναϊκό, αποτελώντας μέλος του συλλόγου σε ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού ευχαριστεί τον Τάσο για την προσφορά του και του εύχεται να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη Γιοβάνοβιτς - "Σπάει" το δίδυμο Βέλεθ-Σένκεφελντ; - Απόφαση που θα συζητηθεί!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags