Facebook Pixel Τάκης Μπαλτάκος: Ατάκες με... καρφιά από Μπαλτάκο για τον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-25 08:18:00

Ατάκες με... καρφιά από Μπαλτάκο για τον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ

Sportdog Team
Ατάκες με... καρφιά από Μπαλτάκο για τον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ

Σχετικά με τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ μίλησε ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ και με τα όσα έγιναν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και τα επεισόδια.

Τάκης Μπαλτάκος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο έγκριτος νομικός και υποψήφιος για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μίλησε για τα όσα έλαβαν χώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος «Λουξ», αλλά και τις δικές του κινήσεις αν εκλεγεί στην επόμενη προεδρία.

«Δεν πήγε καλά το πράγμα και δεν υπάρχει αμφιβολία, δεν θέλω να πω αν θα είμαι πρόεδρος γιατί δεν θέλω να προδικάσω την ψήφο κανενός. Το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ΕΠΟ, είναι πλημμυρισμένη θάλασσα και ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα πρέπει να γαληνέψει τον θεσμό αυτό και αν εκλεγώ αυτή  θα είναι η πρόταση μου.

Ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά, δεν γίνεται. Θα πρέπει να συνδυάζεται η αυστηρότητα με την δικαιοσύνη, θα πρέπει να υπάρχει αυστηρότητα και δικαιοσύνη απέναντι στους πάντες».

Για τις δηλώσεις του κυρίου Θεοδωρικάκου αναφορικά με τον τελικό: «Εν μέρει έχει δίκιο ο κύριος Θεοδωρικάκος, γιατί αν γίνει αυτό θα πρέπει να ξεκινήσει η είσοδος των φιλάθλων από τα ξημερώματα, θα πρέπει να γίνεται δειγματοληπτικά, αλλά δεν ξέρω αν έγινε αυτό. Έχω ακούσει πως δεν υπήρχε ο έλεγχος που έπρεπε και είναι κάτι που δεν θα συμβεί ξανά. Μετά από δύο χρόνια ο κόσμος διψούσε για τον τελικό και σε έναν αγώνα που έπρεπε να είναι γιορτή, πολλοί απογοητεύτηκαν και όλο αυτό δεν κάνει καλό και στις ομάδες», είπε ο Τάκης Μπαλτάκος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags